Moderne stråtækt feriehus med brændeovn kun 200 meter fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon
Nordsøvej 372, Søndervig - Søg på husnr. i6674

I det flotte klitlandskab kun 200 meter fra Vesterhavet ligger dette stråtækte feriehus klar til at danne nogle moderne rammer om jeres ferie. Her kan 6 personer nyde den friske luft på de dejlige terrasser og den flotte naturgrund, imens vaskemaskinen og opvaskemaskinen klarer det praktiske.

Detaljerig og hyggelig indretning med brændeovn og høje lofter

Sommerhuset på Nordsøvej 372 er indrettet i en lys og moderne stil. De store vinduespartier i opholdsrummene lukker masser af lys ind i huset, som med de høje lofter i stuen og køkken/alrummet virker rummeligt og imødekommende. Interiørets farverige stil er et godt supplement til de hvidmalede vægge og lofter.

I det lyse køkken er der god plads til, at hele familien kan lave mad sammen. Ved spisebordet midt i opholdsrummet kan I samles til fælles middage eller brætspilsaftner, når mørket falder på. Brændeovnen sørger året rundt for en dejlig varme, og I kan nyde flammernes skær fra sofaområdet med et glas rødvin og en god bog.

Flotte terrasser med udendørs bruser og udsigt over klitlandskabet

Ved det hyggelige feriehus ligger der flere terrasser, hvor I kan nyde solen fra liggestolene hele dagen. Terrassen i øverste niveau giver jer den flotteste udsigt over klitlandskabet hele vejen rundt. Her er det perfekte sted at nyde solnedgangen, imens I læner jer tilbage i havemøblerne og spiser en lækker grillmiddag.

På blæsende dage kan I søge læ på de afskærmede terrasser foran og bagved feriehuset. Efter en svømmetur i havet kan sandet skylles af tæerne vha. den udendørs bruser. Bagefter kan I sætte jer i solen og tørre. Der er masser af tid til afslapning med den flotte udsigt i baggrunden, når vaskemaskinen klarer tøjvasken og opvaskemaskinen rydder op efter madlavningen.

Naturskøn beliggenhed i klitterne tæt på havet

Det stråtækte sommerhus på Nordsøvej 372 har en fantastisk beliggenhed: Naturgrunden ligger midt mellem klitterne kun 200 meter fra det brusende Vesterhav. Dét indbyder til afslapning midt i naturen. Kun få minutters kørsel fra feriehuset ligger Søndervig med masser af restauranter, forretninger og aktivitetsmuligheder som Segway og Bowling.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.822
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, stengulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...