Luksuriøst feriehus med vildmarksbad og sauna tæt på stranden

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Hafavej 22, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6677
Gæsterne siger: icon icon

På Hafavej 22 i Søndervig ligger denne drøm af et feriehus. Det nyopførte (2019) hus er stilfuldt indrettet med et skandinavisk touch,og blandt de lækre faciliteter er både en sauna og et vildmarksbad! Prikken over i’et er husets skønne beliggenhed kun 200 meter fra Vesterhavet og i gåafstand til centrum. Hunden er også velkommen!

Afslapning og wellness i stor stil i stilfulde omgivelser

Det luksuriøse feriehus rummer med sine 121 kvadratmeter plads til 8 personer, og her er alt, hvad feriehjertet begærer. Den skandinavisk-inspirerede indretning er både stilfuld og hyggelig, og I vil hurtigt falde til i de skønne ferieomgivelser.

Der er lagt stor vægt på, at I skal få en god ferie med masser af mulighed for at koble af; både på sofaen foran den knitrende brændeovn, i den varme sauna eller i det boblende vildmarksbad på terrassen med udsyn til det smukke klitlandskab.

Også de praktiske faciliteter er helt i top. Feriehuset har både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, og der er 2 badeværelser, så I slipper for de lange toiletkøer.

Fantastisk beliggenhed i gåafstand til havet og centrum

På de varme sommerdage kan I slappe af på terrassen, som både er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Har I brug for lidt afveksling fra terrassedagene, er der masser af muligheder lige i nærheden.

Vesterhavet ligger kun 200 meter fra huset, og en hyggelig gåtur gennem klitterne bringer jer helt ned til vandkanten og de brusende bølger. I Søndervigs centrum ligger masser af fine butikker og spisesteder, og her er der også en direkte strandopgang fra Badevej. Desuden er der også fitnesscenter, bowling, minigolf og tennis ved aktivitetscentret Beach Bowl.

Her vil I uden tvivl få en helt fantastisk ferie med dem, I holder af!

Det siger vores gæster om sommerhuset i6677

D.
sagde , Danmark

Et super dejligt og smagfuldt indrettet feriehus. Har fire dejlige soveværelser og er velegnet til to familier. Den store stue med køkken-alrum har god og ugenert udsigt mod klitterne.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:121 / 1.245
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...