Luksuriøst feriehus med vildmarksbad og sauna tæt på stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Hafavej 22, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6677
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Hafavej 22 i Søndervig ligger denne drøm af et feriehus. Dette hus er stilfuldt indrettet med et skandinavisk touch,og blandt de lækre faciliteter er både en sauna og et vildmarksbad! Prikken over i’et er husets skønne beliggenhed kun 200 meter fra Vesterhavet og i gåafstand til centrum. 

Afslapning og wellness i stor stil i stilfulde omgivelser

Dette flotte feriehus rummer med sine 121 m2 plads til 8 personer, og her er alt, hvad feriehjertet begærer. Den skandinavisk-inspirerede indretning er både stilfuld og hyggelig, og I vil hurtigt falde til i de skønne ferieomgivelser.

Der er lagt stor vægt på, at I skal få en god ferie med masser af mulighed for at koble af; både på sofaen foran den knitrende brændeovn, i den varme sauna eller i det boblende vildmarksbad på terrassen med udsyn til det smukke klitlandskab.

Også de praktiske faciliteter er helt i top. Feriehuset har både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, og der er 2 badeværelser, så I slipper for de lange toiletkøer.

Fantastisk beliggenhed i gåafstand til havet og centrum – vildmarksbad

På de varme sommerdage kan I slappe af på terrassen, som både er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Har I brug for lidt afveksling fra terrassedagene, er der masser af muligheder lige i nærheden. Derudover findes der et lækkert vildmarksbad!

Vesterhavet ligger kun 200 meter fra huset, og en hyggelig gåtur gennem klitterne bringer jer helt ned til vandkanten og de brusende bølger. I Søndervigs centrum ligger masser af fine butikker og spisesteder, og her er der også en direkte strandopgang fra Badevej. Desuden er der også padel tennis, minigolf og tennis i Søndervig.

Her vil I uden tvivl få en helt fantastisk ferie med dem, I holder af!

Det siger vores gæster om sommerhuset i6677

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine super Lage. Es liegt 15 Minuten zu Fuß vom Meny in Søndervig entfernt und 5 Minuten zum Strand.
Das Haus bietet ausreichend Platz und ist sehr gemütlich eingerichtet. Im Winter kann man jeden Raum sehr gut heizen und in den beiden Badezimmern ist Fußbodenheizung verlegt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt dicht am Strand mit Blick in die herrliche Dünenlandschaft und trotzdem nah am Ort. Es ist praktisch, modern und sehr gemütlich eingerichtet und bietet zwei kleinen Familien genug Platz und Möglichkeiten sich wohlzufühlen. Der mittige Küchen- und Wohnbereich hat uns sehr gefallen.
Wir kommen gerne wieder.

DK
D.
sagde , Danmark

Opdelingen af huset er perfekt til 2 familier, da alle så har deres egen side i huset. Vi var i huset, mens det har været rigtig koldt, men varmepumpen opvarmede huset meget fint. Alt i alt har det været en dejlig ferie i dette skønne hus. Og vi var heldig nok til at kunne se nordlys fra terrasse af.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:121 / 1.245
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...