Totalrenoveret feriehus med stort udeareal tæt på hav og by

4
icon
icon
icon
icon
Nordsøvej 59, Søndervig - Søg på husnr. i6678
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et hus til den næste familieferie? Dette stråtækte feriehus har plads til intet mindre end 14 personer (og 1 hund) og egner sig perfekt til en eller flere familier. Med en totalrenovering i 2019 er en gennemført moderne indretningsstil lagt, og et stort udeareal med græsplæne gør sommerdagene til et hit for både store og små. Både stranden og centrum ligger kun 400 meter væk!

Renoveret 14 personers feriehus med stort udeareal

Det klassiske stråtagshus på Nordsøvej 59 byder på intet mindre end 203 moderne, renoverede kvadratmeter. Den flotte indretning sætter rammerne for ferien og sætter en afslappende og behagelig atmosfære.

Feriehuset er praktisk indrettet med 2 badeværelser, og både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så ferien bliver så let som muligt. Med den hurtige og stabile internetforbindelse har I også mulighed for at streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

Med en tilhørende grund på mere end 2.000 kvadratmeter, er der masser af plads at opholde sig på i solskinsvejret. På den store græsplæne kan børnene og hunden tumle og spille bold, mens I slapper af i liggestolene, og til de mindste feriegæster er der gyngestativ og sandkasse.

Fantastisk beliggenhed få minutters gang fra hav og centrum

Huset har en central og naturskøn beliggenhed i Søndervigs populære ferieområde, og både havet og byen ligger kun få minutters gang væk.

Den kilometerlange sandstrand er et paradis for naturelskerne og indbyder til lange gåture langs vandkanten, hyggelige strandudflugter i det gode vejr og leg og oplevelser for både store og små.

Søndervigs centrum har ligeledes masser at byde på; i de små forretninger kan I shoppe alt fra tøj til souvenirs, på de hyggelige restauranter og caféer kan I få et godt måltid, og i aktivitetscentret Beach Bowl er der blandt andet mulighed for bowling, fitness og minigolf. Her er hele familien godt underholdt!

Det siger vores gæster om sommerhuset i6678

D.
sagde , Danmark

Det er et fantastisk sommerhus både hvad angår indretning samt beliggenhed. Ideelt til en ferie hvor man kan samle familie og venner. Man mangler intet i huset. Super senge/badeværelser og god indretning af værelserne.

D.
sagde , Danmark

Rigtig lækkert sommerhus med plads til alle. Alt virker nyt, og der mangler intet. Der er gode muligheder for både dem med små børn og teenagere.

D.
sagde , Danmark

Huset var helt perfekt til ren efterårs hygge. Køkkenet var perfekt udstyret. Der var ikke en finger at sætte på noget 😀 vi skulle holde 30 års fødselsdag og havde inviteret gæster til overnatning. Alle var meget imponeret over værelser og hyggestemingen. Vi overraskede dem alle sammen, og blev gift i køkkenet. efter en lang gåtur på stranden, vindblæst, sad vi alle og skulle til at spise den store frokost, da giftefogeden ankom og giftede os.IIngen af gæsterne vidste hvad vi havde planlagt ud over den fødselsdags weekend de var inviteret til 😀 ialt en gennemført perfekt weekend i dette dejlige hus

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:203 / 2.121
Renoveret / Byggeår:2019 / 1857

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...