Totalrenoveret feriehus med udendørs spabad tæt på hav og by

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 59, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6678
14 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et sommerhus til den næste familieferie? Dette stråtækte feriehus i Søndervig har plads til intet mindre end 14 personer (og 1 hund) og egner sig perfekt til en eller flere familier. Med en totalrenovering i 2019 er en gennemført moderne indretningsstil lagt, og et stort udeareal med græsplæne gør sommerdagene til et hit for både store og små – og en ekstra bonus er udespaen, som står klar til at give jer de skønneste wellnessoplevelser under åben himmel. Både stranden og Søndervigs centrum ligger desuden kun fem minutters gang væk!

Renoveret 14 personers feriehus med flot, moderne indretning

Det klassiske stråtagshus på Nordsøvej 59 byder på intet mindre end 203 moderne, renoverede kvadratmeter. Den flotte indretning sætter rammerne for ferien og sætter en afslappende og behagelig atmosfære. Der er etableret genvexanlæg (2023) hvilket sikrer et behageligt og energivenligt indeklima. 

Feriehuset er praktisk indrettet med 2 badeværelser, og både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så ferien bliver så let som muligt. Med den hurtige og stabile internetforbindelse har I også mulighed for at streame film og serier på jeres medbragte elektronik. Desuden har feriehuset fået installeret et genvex anlæg som sikrer et sundt og behageligt indeklima.

Terrasse med udendørs spa og stort udeareal med plads til leg

Sommerhuset har flere gode terrasser – en afskærmet del og en åben del, som især er perfekt til solbadning i liggestolene. Udearealet byder også på et af feriehusets absolutte højdepunkter i form af et lækkert udendørs spabad. Her kan I rigtig skrue op for wellnessfornemmelsen og nyde et varmt boblebad under åben himmel.

Med en tilhørende grund på mere end 2.000 kvadratmeter, er der masser af plads at opholde sig på i solskinsvejret. På den store græsplæne kan børnene og hunden tumle og spille bold, mens I slapper af i liggestolene, og til glæde for børnene får I jeres eget private legeområde med sandkasse og legetårn med gynge og rutsjebane.

Fantastisk beliggenhed fem minutters gang fra hav og centrum

Feriehuset har en central og naturskøn beliggenhed i Søndervigs populære ferieområde, og både Vesterhavet og byen ligger kun få minutters gang væk.

Den kilometerlange sandstrand er et paradis for naturelskerne og indbyder til lange gåture langs vandkanten, hyggelige strandudflugter i det gode vejr og leg og oplevelser for både store og små.

Søndervigs centrum har ligeledes masser at byde på; i de små forretninger kan I shoppe alt fra tøj til souvenirs, på de hyggelige restauranter og caféer kan I få et godt måltid, og i aktivitetscentret Beach Bowl er der blandt andet mulighed for bowling, fitness og minigolf. Her er hele familien godt underholdt!

Det siger vores gæster om sommerhuset i6678

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus Haus ist super Klasse und sehr Geschmackvoll mit viel Liebe eingerichtet.
Bei voller Personenzahl würde mir persönlich ein drittes Badezimmer fehlen.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt og enkelt feriehus.
7 dejlige værelser som passede perfekt til vores familie weekend.
Et feriehus som levede fuldt op til vores forventning.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr liebevoll eingerichtet und hat alles was man braucht. Der Garten mit dem Whirlpool, der Sauna und den Spielgeräten ist sehr gepflegt und toll. Aufgrund der Größe des Hauses und der entsprechenden Personenzahl ist es super, dass Geschirrspüler, Kühlschrank und Ofen doppelt vorhanden sind. Unschlagbar ist die Nähe zum Supermarkt, in den Ort und zum Strand.

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:203 / 2.121
Renoveret / Byggeår:2019 / 1857

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...