Totalrenoveret feriehus med udendørs spabad tæt på hav og by

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 59, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6678
14 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et sommerhus til den næste familieferie? Dette stråtækte feriehus i Søndervig har plads til intet mindre end 14 personer (og 1 hund) og egner sig perfekt til en eller flere familier. Med en totalrenovering i 2019 er en gennemført moderne indretningsstil lagt, og et stort udeareal med græsplæne gør sommerdagene til et hit for både store og små – og en ekstra bonus er udespaen, som står klar til at give jer de skønneste wellnessoplevelser under åben himmel. Både stranden og Søndervigs centrum ligger desuden kun fem minutters gang væk!

Renoveret 14 personers feriehus med flot, moderne indretning

Det klassiske stråtagshus på Nordsøvej 59 byder på intet mindre end 203 moderne, renoverede kvadratmeter. Den flotte indretning sætter rammerne for ferien og sætter en afslappende og behagelig atmosfære.

Feriehuset er praktisk indrettet med 2 badeværelser, og både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så ferien bliver så let som muligt. Med den hurtige og stabile internetforbindelse har I også mulighed for at streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

Terrasse med udendørs spa og stort udeareal med plads til leg

Sommerhuset har flere gode terrasser – en afskærmet del og en åben del, som især er perfekt til solbadning i liggestolene. Udearealet byder også på et af feriehusets absolutte højdepunkter i form af et lækkert udendørs spabad. Her kan I rigtig skrue op for wellnessfornemmelsen og nyde et varmt boblebad under åben himmel.

Med en tilhørende grund på mere end 2.000 kvadratmeter, er der masser af plads at opholde sig på i solskinsvejret. På den store græsplæne kan børnene og hunden tumle og spille bold, mens I slapper af i liggestolene, og til glæde for børnene får I jeres eget private legeområde med sandkasse og legetårn med gynge og rutsjebane.

Fantastisk beliggenhed fem minutters gang fra hav og centrum

Feriehuset har en central og naturskøn beliggenhed i Søndervigs populære ferieområde, og både Vesterhavet og byen ligger kun få minutters gang væk.

Den kilometerlange sandstrand er et paradis for naturelskerne og indbyder til lange gåture langs vandkanten, hyggelige strandudflugter i det gode vejr og leg og oplevelser for både store og små.

Søndervigs centrum har ligeledes masser at byde på; i de små forretninger kan I shoppe alt fra tøj til souvenirs, på de hyggelige restauranter og caféer kan I få et godt måltid, og i aktivitetscentret Beach Bowl er der blandt andet mulighed for bowling, fitness og minigolf. Her er hele familien godt underholdt!

Det siger vores gæster om sommerhuset i6678

D.
sagde , Danmark

Alle tiders hus. Vi er en familie på 14 så vi elsker der er plads. Kan også godt lide det ikke er så fint at man knap tør bruge det. Vi er bedstemor og bedstefar. 3 børn svigerbørn og børnebørn som altid holder efterårsferien i søndervig, og har gjort det i 40 år. Så efter hånden som vi er blevet fler har skullet bruge større og større sommerhus Dette hus er perfekt til os og ligger dejligt sentralt.

D.
sagde , Danmark

Et helt igennem fantastisk sommerhus ,som bare fungere perfekt, og beliggenhed helt i top.Dejlig udeområde med spa og shelter samt flere terrasser .

D.
sagde , København V

Min mand og jeg har boet på ATRIUMGÅRDEN i sammenlagt 59 uger siden 1985 samnen med både familie og venner. Vi elsker stedet, og det har været sjovt at følge udviklingen i Søndervig gennem alle årene.
Dejligt at huset er blevet renoveret, og vi er yderst tilfrefse med både den nye indretning og stedet som helhed.
Vi glæder os allerede til at komme igen til efteråret.
Tusind tak til både ejere og Esmark for alt. Bedste hilsner Hanne og FrankHar besvaret spørgsmålet længere fremme.
Giver huset – ejer – udlejer omtådet 10 stjerner ud af 10.

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:203 / 2.121
Renoveret / Byggeår:2019 / 1857

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...