Hyggeligt feriehus i Søndervig med brændeovn og 2 hunde tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Holmsborgvej 26, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6686
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Søndervigs populære ferieland ligger dette hyggelige sommerhus til 6 personer. Sommerhuset er indbydende indrettet med lyse farver, brændeovn og opvaskemaskine. Fra balkonen på første etage er der flot udsigt over det vestjyske klitlandskab. Hundene er også hjerteligt velkomne her.

Charmerende og indbydende sommerhus med brændeovn

Sommerhuset på Holmsborgvej 26 er både charmerende og indbydende indrettet, og de 100 kvadratmeter fordeler sig på to etager. Lyse farver pryder væggene, og store vinduespartier lukker dagslyset og klitlandskabet indenfor og åbner rummene op.

Det kombinerede køkkenal- og stuerum fungerer som husets hjerte, og brændeovnen i midten af rummet sørger for dejlig varme og en hyggelig ferieatmosfære med dens knitrende flammer hele året rundt.

Det hyggelige sommerhus sætter rammerne for en enkel og afslappende ferie i smukke omgivelser, og fra balkonen på første etage kan I nyde udsigten ud over det unikke, klitbeklædte sommerhuslandskab. 

Bo midt i den smukke natur med alsidige aktiviteter i nærheden

På de gode solskinsdage er det oplagt at rykke feriehyggen ud på terrassen, som er delvist overdækket og afskærmet. Her kan I rigtig slappe af i sommervarmen, mens I betragter den grønne natur og det stemningsfyldte ferieland.

Der er masser af aktiviteter af forskellig art i Søndervig. Det brusende Vesterhav ligger 850 meter væk, og en rask gåtur bringer jer helt ned til vandkanten. En strandudflugt vil være et sikkert hit for naturelskerne, børnene og ikke mindst hundene – her er der al mulighed for at føle sig i ét med naturen og suge den salte havluft til sig.

Et besøg i Søndervigs bymidte kan helt sikkert også anbefales. De mange butikker rummer alt fra souvenirs til modetøj, og der er gode muligheder for at spise god mad eller købe en lækker softice i sommertiden. Aktivitetscentret Beach Bowl byder bl.a. på bowling, tennis, fitness og minigolf.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6686

D.
sagde , Danmark

Det er en rigtig dejlig sommerhus vi har være rigtig glade for at være derSoverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 2.800
Renoveret / Byggeår:2018 / 1970

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...