Moderne renoveret feriehus med sauna og ugeneret beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Plantagevej 4, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6691
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Få minutters gang fra stranden og Søndervigs centrum ligger dette flotte renoverede (2018) feriehus. Beliggenheden er både naturskøn og ugeneret, indretningen er stilfuld og moderne. Der er sauna, flere lækre terrasser og en udendørs bruser.

Moderne og stilfuld indretning med sauna

Det skønne feriehus på Plantagevej 4 rummer plads til 6 personer. Huset har i 2018 gennemgået en renovering, og det ses tydeligt på den moderne og stilfulde indretning med flotte detaljer, lækkert SMART-TV med danske, norske, svenske og tyske kanaler og hyggelig brændeovn.

Husets hjerte er det åbne køkkenalrum og stuen, som lægger op til samvær og hyggelige feriestunder med hele familien. Køkkenet er veludstyret med alt, hvad feriekokken har brug for samt en opvaskemaskine, og derudover har huset både en vaskemaskine og en tørretumbler.
Kraftstikket i skuret giver mulighed for at lade el-bilen op, mens I hygger indenfor. Der er kun 100 meter til 2 x 150 KW super charger samt 6 x 11 KW charger.

Har I brug for lidt ekstra selvforkælelse, kan I tænde op i saunaen og slappe af i varmen – langt væk fra hverdagens strabadser.

Ugeneret beliggenhed, indhegnet grund og gåafstand til hav og by

Feriehuset har en skøn, ugeneret beliggenhed omgivet af grøn natur og træer. Der er flere gode terrasser med liggestole og havemøbler, en stor indhegnet græsplæne til glæde for børnene samt en udendørs bruser, hvor I kan skylle fødderne efter en tur ved vandet.

Stranden og det brusende Vesterhav ligger kun 300 meter væk, og ligegyldigt hvornår på året I holder ferie, er der altid noget nyt at opleve her. Tag børnene med og overvær naturens imponerende kræfter, når bølgerne danser i stormen eller aftensolen farver himmelen rød.

Søndervigs centrum byder på spændende butikker, god mad og mange forskellige aktiviteter for både store og små feriegæster. Her kan I også hver morgen hente nybagte rundstykker ved bageren og handle ind til en overdådig grillmiddag, hvor I kan bruge kulgrillen.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6691

D.
sagde , Vallensbæk

Det var et skønt hus, men en dejlig beliggenhed. Det lå dog tæt på en "større" vej, men det bemærkede vi slet ikke. Vi var vilde med indretningen og følte os hjemme, så snart vi var ankommet. Vi nød også at grunden var hegnet helt ind, så vores hund kunne løbe frit rundt.

D.
sagde , Silkeborg

Som hundeejer er det et pragtfuld hus med total lukket have hvor hunden bare kan løbe uden tilsyn. Vi elsker dette hus med en uovertruffen beliggenhed tæt ved alt. vi lejer helt sikkert igen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2018 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...