Charmerende feriehus med spabad og smuk udsigt til hav og fjord

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 206, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6692

Kun 250 meter fra det brusende Vesterhav ligger dette skønne feriehus til 6 personer. Den lyse og charmerende indretning (med lækkert spabad!) vil straks byde jer velkommen, I får to gode lukkede terrasser – og den flotteste udsigt til både havet og fjorden.

Charme, brændeovn og spabad på Nordsøvej

Det hyggelige feriehus på Nordsøvej 206 oser af charme, og I vil hurtigt falde til i den afslappende ferieatmosfære med lyse farver og hyggeligt interiør. Huset råder over i alt 96 kvadratmeter; et åbent køkkenalrum med stue, tre gode soveværelser og to badeværelser.

På den store hjørnesofa kan I smide benene opad og slappe af, mens brændeovnen knitrer og vinden suser, og rundt om spisebordet kan hele familien samles til gode feriemiddage og hyggelige kortspil.

Det største af husets to badeværelser gemmer på en ekstra overraskelse til de wellnessglade gæster. Her står spabadet klar til at forkæle jer, og i de varme bobler kan I tanke ny energi og nyde feriefreden i fulde drag.

Herlige terrasser og fantastisk udsigt til hav og fjord

Rundt om feriehuset finder I to gode lukkede terrasser, og der er god ro og fred til at nyde de varme sommerdage. Havemøbler og liggestole står selvfølgelig til rådighed, og på de lune aftener kan I tænde op i grillen og spise middag i skæret fra den røde aftensol. På klittoppen får I jeres helt egne private spots med bænke, hvorfra I har den skønneste udsigt til både fjorden og havet.

Den hvide sandstrand ligger kun 250 meter væk, og hele året rundt er der nye ting at opleve her – fra solrige sommerdage og friske dukkerter til imponerende bølger og smukke solnedgange.

I kommer til at bo i gåafstand til Søndervigs centrum, og her venter spændende butikker, gode spisesteder og diverse aktivitetstilbud på jer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.160
Renoveret / Byggeår:2010 / 1998

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...