Luksuriøst 5-stjernet poolhus med udespa og sauna tæt på strand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 388, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6700
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Tæt på stranden på Nordsøvej 388 i Søndervig ligger dette superlækre nye feriehus, som indbyder til en luksus ferie for hele familien – også de firbende familiemedlemmer. Trænger I til at koble helt fra, og glemme en stresset hverdag, så tag hele familien med i dette fine nybyggede feriehus. Hop i swimmingpoolen eller nyd spabadets bobler og få derefter varmen i kinderne i saunaen, slå jer løs i aktivitetsrummet – og bare nyd en afslappende ferie. Hvis I ankommer med el-bil, er der installeret en ladestander ved feriehuset, som I har til rådighed under jeres ophold.

Luksusferie med swimmingpool, aktivitetsrum, udendørs spabad og sauna

Feriehuset, der er 5-stjernet, er den perfekte ramme for en luksusferie i skønne omgivelser. Det er moderne indrettet i et lyst og lækkert design. Her kan I få en masse gode timer til at gå, med svømmeture og leg i swimmingpoolen samt afslapning i saunaen og hygge i den skønne udendørs spa.

Endnu et feriehighlight er bestemt aktivitetsrummet, der er indrettet med både billardbord og crosstrainer. Her kan de aktive feriegæster rigtig få lov til at slå sig løs og bruge noget energi!

Det flotte sorte sommerhus har et stort opholdsrum, hvori stuen og køkkenet indgår – Dette fungerer altså som feriehusets hjerterum, hvor der er plads til hele jeres familie. Nyd nogle hyggelige og afslappende dage med hinanden – Hvor det eneste I behøver at bekymre jer om, er hvad aftensmadsmenuen skal stå på. I kan også slappe af foran tv’et i stuen og hvis man ønsker at se en anden film end de andre, er der tv i alle soverrum. 

Feriehus tæt på både shopping og smuk natur

Med kun 400 meter til Vesterhavet er der rig mulighed for, at kunne komme ud og nyde stranden og de smukke klitter. Forkæl også jeres hunde med en tur ved vandet – Enten for at blive kølet ned på en varm dag, eller blot for, at få brugt en masse energi. Om aftenen kan nyde livet på den lukkede terrasse efter en begivenhedsrig dag.

Indkøbsmuligheder er ligeledes også indenfor rækkevidde, da der kun er 1200 meter til den hyggelige badeby Søndervig. Her kan I få klaret alle jeres indkøb under jeres ophold.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6700

DE
D.
sagde , Deutschland

wunderschönes ferienhaus mit einer top ausstattung. grosse schlafzimmer und badezimmer mit viel stauraum für Kosmetikartikel und Kleiderstücke, ausreichende sitzmöglichkeiten am esstisch und draussen! das wohnzimmer könnte etwas mehr bequeme sitzgelegenheiten vertragen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr modern und sauber. Die Nähe zum Strand war perfekt. Man konnte im Pool Spaß haben oder eine Runde Billard spielen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes helles und gut sortiertes Ferienhaus. Sehr nah am Strand gelegen. Tolle geschützte Terrasse, perfekt eingezäunt für Kinder und Hund. Man kommt an, fühlt sich heimisch und genießt einfach von Anfang an.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...