Luksuriøst 5-stjernet poolhus med udespa og sauna tæt på strand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 388, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6700
Gæsterne siger: icon icon

Tæt på stranden på Nordsøvej 388 i Søndervig ligger dette superlækre nye feriehus, som indbyder til en luksus ferie for hele familien – også de firbende familiemedlemmer. Trænger I til at koble helt fra, og glemme en stresset hverdag, så tag hele familien med i dette fine nybyggede feriehus. Hop i swimmingpoolen eller nyd spabadets bobler og få derefter varmen i kinderne i saunaen, slå jer løs i aktivitetsrummet – og bare nyd en afslappende ferie.

Luksusferie med swimmingpool, aktivitetsrum, udendørs spabad og sauna

Feriehuset, der er 5-stjernet, er den perfekte ramme for en luksusferie i skønne omgivelser. Det er moderne indrettet i et lyst og lækkert design. Her kan I få en masse gode timer til at gå, med svømmeture og leg i swimmingpoolen samt afslapning i saunaen og hygge i den skønne udendørs spa.

Endnu et feriehighlight er bestemt aktivitetsrummet, der er indrettet med både billardbord og crosstrainer. Her kan de aktive feriegæster rigtig få lov til at slå sig løs og bruge noget energi!

Det flotte sorte sommerhus har et stort opholdsrum, hvori stuen og køkkenet indgår – Dette fungerer altså som feriehusets hjerterum, hvor der er plads til hele jeres familie. Nyd nogle hyggelige og afslappende dage med hinanden – Hvor det eneste I behøver at bekymre jer om, er hvad aftensmadsmenuen skal stå på.

Feriehus tæt på både shopping og smuk natur

Med kun 400 meter til Vesterhavet er der rig mulighed for, at kunne komme ud og nyde stranden og de smukke klitter. Forkæl også jeres hunde med en tur ved vandet – Enten for at blive kølet ned på en varm dag, eller blot for, at få brugt en masse energi.

Indkøbsmuligheder er ligeledes også indenfor rækkevidde, da der kun er 1200 meter til den hyggelige badeby Søndervig. Her kan I få klaret alle jeres indkøb under jeres ophold.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6700

D.
sagde , Danmark

Et fantastisk flott hus!Soverum:4
Bolig-/Grundareal:210 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...