Luksus 5-stjernet poolhus tæt på strand til 8 personer og 2 hunde

5
10208
Nordsøvej 388, Søndervig - Søg på husnr. i6700

 

Tæt på stranden på Nordsøvej 388 i Søndervig ligger dette superlækre nye feriehus, som indbyder til en luksus ferie for hele familien samt jeres 2 hunde. Trænger I til at koble helt fra, og glemme en stresset hverdag, så tag hele familien med i dette fine nybyggede feriehus. Hop i swimmingpoolen eller nyd spabadets bobler, og få derefter varmen i kinderne i saunaen– og bare nyd en afslappende ferie.

Luksusferie med swimmingpool, udendørs spabad og sauna

Feriehuset, der er 5-stjernet, er den perfekte ramme for en luksusferie i skønne omgivelser. Det er moderne indrettet i et lyst og lækkert design. Her kan I få en masse gode timer til at gå, med svømmeture og leg i swimmingpoolen samt afslapning i saunaen og hygge i den skønne udendørs spa.

Det flotte sorte hus har et stort opholdsrum, hvori stuen og køkkenet indgår – Dette fungerer altså som feriehusets hjerterum, hvor der er plads til hele jeres familie

Nyd nogle hyggelige og afslappende dage med hinanden – Hvor det eneste I behøver at bekymre jer om, er hvad aftensmadsmenuen skal stå på.

Feriehus tæt på både shopping og smuk natur

Med kun 400 meter til Vesterhavet er der rig mulighed for, at kunne komme ud og nyde stranden og de smukke klitter. Forkæl også jeres hunde med en tur ved vandet – Enten for at blive kølet ned på en varm dag, eller blot for, at få brugt en masse energi.

Indkøbsmuligheder er ligeledes også indenfor rækkevidde, da der kun er 1200 meter til den hyggelige badeby Søndervig. Her kan I få klaret alle jeres indkøb under jeres ophold.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:210 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...