Bo flot og energivenligt med udespa + sauna, tæt på hav, hund tilladt

4.5
4978
Molsvej 7, Søndervig - Søg på husnr. i6704

Molsvej 7 – her finder I et helt unikt og skønt feriehus, kun 350 meter fra det fascinerende Vesterhav – og kun 700 meter fra badebyen Søndervig.  

Sid midt i naturen – ved spisebordet

Huset er smagfuldt og lækkert indrettet i lys og skandinavisk stil. En karnap mod vest med et stort vinduesparti gør, at man føler, at man nærmest ”sidder midt ude i naturen”, når man sidder ved spisebordet. Det giver samtidigt et fantastisk lys ind i huset. Herfra kan man også se aftensolen og solnedgangen over klitterne.

Flot, lyst og lækkert indrettet

Fra den veludrustede køkkenafdeling med bl.a. amerikaner-køleskab, mikroovn, opvaskemaskine og 80 l. fryser er der åbent til ophold- og spisestue, hvilket gør det nemt at være en del af samværet der, selv når ”man står i køkkenet”.

En brændeovn gør det hyggeligt på de lidt koldere dage, og den ultimative afslapning må være her i sofaen med en spændende bog og en god kop kaffe foran den knitrende ild.

Dette gennemførte og flotte feriehus på Molsvej 7 er til 6 personer, fordelt på 3 soverum, heraf 1 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge.

De 2 badeværelser gør det ideelt for 2 familier at holde ferie sammen – eller meget praktisk, hvis der er teenagere med. Fra det ene badeværelse er der adgang til husets sauna, som er perfekt afslapning efter en rask spadseretur til vandet og i klitterne.

Overalt er der flotte trægulve, og der er desuden både vaskemaskine og tørretumbler i huset, hvilket gør det nemt at pakke til enhver situation.

Huset er meget energi-venligt. Et pille-fyr (med gratis piller dertil) – og en energibesparende varmepumpe er med til at holde energiomkostningerne nede.

Solnedgang og stjernehimmel fra udespaen på terrassen

Den lukkede terrasse mod syd er ideelt til al udeaktivitet, og her kan man roligt lade børn og hund lege. Her er sol og ofte læ – og en tur i udespaen er altid et hit. Herfra kan man nyde solnedgangen en dejlig sommeraften, og i den mørke tid kan man sidde i det lune vand og se den flotte stjernehimmel.

Terrasserne indbyder til skønne aftner, hvor man kan høre havets brusen i baggrunden, mens man f.eks. nyder en grillmiddag og et glas vin.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.235
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske kanaler), radio.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...