Bo flot og energivenligt med udespa + sauna, tæt på hav, hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Molsvej 7, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6704
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Molsvej 7 – her finder I et helt unikt og skønt feriehus, kun 350 meter fra det fascinerende Vesterhav – og kun 700 meter fra badebyen Søndervig.  

Sid midt i naturen – ved spisebordet

Huset er smagfuldt og lækkert indrettet i lys og skandinavisk stil. En karnap mod vest med et stort vinduesparti gør, at man føler, at man nærmest ”sidder midt ude i naturen”, når man sidder ved spisebordet. Det giver samtidigt et fantastisk lys ind i huset. Herfra kan man også se aftensolen og solnedgangen over klitterne.

Flot, lyst og lækkert indrettet

Fra den veludrustede køkkenafdeling med bl.a. amerikaner-køleskab, mikroovn, opvaskemaskine og 80 l. fryser er der åbent til ophold- og spisestue, hvilket gør det nemt at være en del af samværet der, selv når ”man står i køkkenet”.

En brændeovn gør det hyggeligt på de lidt koldere dage, og den ultimative afslapning må være her i sofaen med en spændende bog og en god kop kaffe foran den knitrende ild.

Dette gennemførte og flotte feriehus på Molsvej 7 er til 6 personer, fordelt på 3 soverum, heraf 1 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge.

De 2 badeværelser gør det ideelt for 2 familier at holde ferie sammen – eller meget praktisk, hvis der er teenagere med. Fra det ene badeværelse er der adgang til husets sauna, som er perfekt afslapning efter en rask spadseretur til vandet og i klitterne.

Overalt er der flotte trægulve, og der er desuden både vaskemaskine og tørretumbler i huset, hvilket gør det nemt at pakke til enhver situation.

Huset er meget energi-venligt. Et pille-fyr (med gratis piller dertil) – og en energibesparende varmepumpe er med til at holde energiomkostningerne nede.

Solnedgang og stjernehimmel fra udespaen på terrassen

Den lukkede terrasse mod syd er ideelt til al udeaktivitet, og her kan man roligt lade børn og hund lege. Her er sol og ofte læ – og en tur i udespaen er altid et hit. Herfra kan man nyde solnedgangen en dejlig sommeraften, og i den mørke tid kan man sidde i det lune vand og se den flotte stjernehimmel.

Terrasserne indbyder til skønne aftner, hvor man kan høre havets brusen i baggrunden, mens man f.eks. nyder en grillmiddag og et glas vin.

*Det er en el-grill der er tilknyttet feriehuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6704

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine sehr luxuriöse Ausstattung und es hat uns an nix gefehlt. Super ausgestattete Küche , einfach zum Wohlfühlen. Der Whirlpool im Aussenbereich wurde von uns jeden Abend genutzt, einfach herrlich. Immer gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus in dem wir uns sehr wohl gefühlt hatten. Durch den starken Wind ging der Palketofen erst am Nachmittag des 2ten Tages,aber dann war es schön mollig. Der Stromverbrauch war daduch sehr niedrig und die pellets gab es umsonst. Tolle Sache, tolles Haus. Würden wir wiederbuchen, auch wenn wir ein wenig einen Garten vermisst haben, aber das war im Herbst nebensächlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus. Haben uns sehr wohl gefühlt. Gute Ausstattung, es war alles vorhanden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.235
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...