5-stjernet hus til 6 personer med strandnær beliggenhed

5
icon
icon
icon
icon
icon
Harbo Stages Vej 49, Søndervig - Søg på husnr. i6705

Kun 800 meter fra centrum af badebyen Søndervig ligger dette lækre 5-stjernede feriehus til 6 personer. Huset har en fantastisk beliggenhed med gåafstand til både byliv og vand – Stranden ligger nemlig kun 250 meter fra feriehuset. I har derfor rig mulighed for at gå nogle dejlige ture i det skønne område – Tag gerne jeres hund med!

Lyst og lækkert feriehus med brændeovn og sauna

Feriehuset er indrettet i et lyst og lækkert design. De store vinduespartier giver et dejligt lysindfald i det store opholdsrum, hvor der er plads til hele jeres familie samt jeres hund – Hvis I har sådan en. Her kan I nyde nogle hyggelige timer med hinanden – Enten med et spil eller et godt glas rødvin imens I laver aftensmaden. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Derudover er der også en dejlig brændeovn og en skøn sauna, som kan friste Jer efter en frisk gåtur med vinden i ansigtet.

Gåafstand til by og strand – Og klitter så langt øjet rækker

Midt i det smukke klitlandskab på Harbo Stages Vej 49 ligger dette lækre feriehus med sin meget attraktive beliggenhed – tæt på Søndervig og tæt på stranden. Om det er en shoppingtur eller en gåtur ved vandet, så er det indenfor rækkevidde.

Søndervigs hyggelige gågader byder på en masse lækre fristelser for hele familien. Om det er tøjbutikker med sans for den rigtige stil og mode, eller om det er souvenirs, design eller brugskunst, så er det noget Søndervig kan tilbyde.

Mærk havets brusen fra terrassen! Med kun 250 meter til stranden kan I nyde duften og lyden af bølgerne, der slår indover stranden under hele jeres ophold. Synet af klitter så langt øjet rækker, kan ikke sammenlignes med meget andet – og mon ikke jeres hund ville elske, at få brugt noget energi med nogle gode løbeture her.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...