5-stjernet hus til 6 personer med strandnær beliggenhed

5
icon
icon
icon
icon
icon

Harbo Stages Vej 49, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6705
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Kun 800 meter fra centrum af badebyen Søndervig ligger dette lækre 5-stjernede feriehus til 6 personer. Huset har en fantastisk beliggenhed med gåafstand til både byliv og vand – Stranden ligger nemlig kun 250 meter fra feriehuset. I har derfor rig mulighed for at gå nogle dejlige ture i det skønne område – Tag gerne jeres hund med!

Lyst og lækkert feriehus med brændeovn og sauna

Feriehuset er indrettet i et lyst og lækkert design. De store vinduespartier giver et dejligt lysindfald i det store opholdsrum, hvor der er plads til hele jeres familie samt jeres hund – Hvis I har sådan en. Her kan I nyde nogle hyggelige timer med hinanden – Enten med et spil eller et godt glas rødvin imens I laver aftensmaden. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Derudover er der også en dejlig brændeovn og en skøn sauna, som kan friste Jer efter en frisk gåtur med vinden i ansigtet.

Gåafstand til by og strand – Og klitter så langt øjet rækker

Midt i det smukke klitlandskab på Harbo Stages Vej 49 ligger dette lækre feriehus med sin meget attraktive beliggenhed – tæt på Søndervig og tæt på stranden. Om det er en shoppingtur eller en gåtur ved vandet, så er det indenfor rækkevidde.

Søndervigs hyggelige gågader byder på en masse lækre fristelser for hele familien. Om det er tøjbutikker med sans for den rigtige stil og mode, eller om det er souvenirs, design eller brugskunst, så er det noget Søndervig kan tilbyde.

Mærk havets brusen fra terrassen! Med kun 250 meter til stranden kan I nyde duften og lyden af bølgerne, der slår indover stranden under hele jeres ophold. Synet af klitter så langt øjet rækker, kan ikke sammenlignes med meget andet – og mon ikke jeres hund ville elske, at få brugt noget energi med nogle gode løbeture her.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6705

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist perfekt! Tolle Lage mit bester Aussicht, das Haus ist sehr schön eingerichtet und die Küche ist bestens ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes Ferienhaus, mit einem wunderschönen Blick in die Dünnen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist einfach Topp, von der Ausstattung und die Lage in den Dünen einfach super, immer wieder gerne.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...