Lækkert saunahus til 8 personer med gratis rengøring

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 112B, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6714
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hold ferie i smukke rammer i det naturskønne Søndervig. På Nordsøvej 112 b ligger dette lækre moderne feriehus klar, med både badeværelse og gæste-wc egner det sig supert både til familieferien eller en hyggeuge med jeres vennepar.

Nyt moderne feriehus med god beliggenhed

Her er et skønt hus med alle vigtige ingredienser til en god ferie. Huset, der er bygget i 2018, er lyst og moderne indrettet med et lækkert stor fællesrum og 4 gode soverum med dobbeltsenge (2x180x200 og 2x140x200). Det smarte køkken indbyder til hygge med fællesskab omkring madlavningen, om man selv rører i gryden eller har åbnet en flaske vin og holder kokken med selskab siddende på en barstol ved køkkenøen. For god og økonomisk varme sørger husets varmepumpe.

Især på den kolde årstid kommer husets sauna til sin ret, måske endda til at varme den ene eller anden vinterbader op efter en tur i Vesterhavets bølger – eller bare efter en god lang gåtur på stranden, der faktisk kun ligger 300 meter fra huset. Badeværelset har naturligvis gulvvarme og på gæstetoilettet befinder står både vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.

Solbadning og grillhygge på terrassen

Så snart solen titter frem er det terrassetid. På Nordsøvej 112b har I en dejlig stor syd-vestvendt terrasse som egner sig super til lange dage med solbadning og afslapning på de nye solvogne og til fælles hygge omkring grillen om aftenen.

Huset ligger på en dejlig naturgrund med kun 300 meter til havet, så bare grib håndklædet og smut ned og få en frisk dukkert. Også indkøb er en nem sag, der kan ordnes til fods. Den nærmeste købmand befinder sig kun 700 meter væk, så det er bare en frisk morgentur, så er der friske rundstykker på bordet.

Søndervig – alt i et

Ferietid i Søndervig er skøn. Søndervig er en dejlig ferieby i naturskønne oplevelser: her er der ro og plads til hygge, men samtidig har I her spisesteder, fortovscafeer og mulighed for at shoppe og for at få en masse gode oplevelser fx i aktivitetscenteret eller en tur til sandskulpturfestivallen.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6714

D.
sagde , Danmark

Nordsøvej 12B er et anbefalelsesværdigt hus. God plads/planløsning, god beliggenhed, og ingen mangler hverken ude eller inde.
Dejligt stedTæt på havet og på indkøb og cykelstier

D.
sagde , Danmark

Rent og praktisk indrettet i forhold til størrelsen.
Hyggeligt nyere lille sommerhus og alligevel plads til 5 + hund

D.
sagde , Svendborg

Super dejlig sommerferie i et skønt sommerhus.
Fin beliggenhed i forhold til strand og by.
Huset er godt indrettet og har plads til 8.
Og er godt udstyret.
Vi skulle have bestilt 14 dage i stedet for kun 1 uge.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 1.240
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...