Charmerende, lyst feriehus med udespa, uderuser og udesauna, tæt på havet

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 30, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6718
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Lækkert lyst feriehus på Nordsøvej 30 – kun 500 meter fra Søndervig og 400 meter fra det altid brusende Vesterhav. Huset har udespa og herfra kan man virkelig nyde landskabet, mens man lader sig forkæle med et afslappende spabad.

Velindrettet hus med legehems

Huset er godt indrettet i afslappende skandinavisk stil, hvor det kombinerede opholdsrum med stue og køkkenafdeling er husets centrum. Køkkenafdelingen er veludrustet og selvfølgelig med mikroovn og opvaskemaskine, der gør køkkenarbejdet til en leg.

Fra spiseplads og stue har man et fantastisk view over klitlandskabet igennem de store vinduespartier mod syd, som også lader solen og lyset fylde opholdsrummet. Fra sofaen kan man, på en kold dag, nyde varmen og den knitrende ild fra brændeovnen, måske med en god bog og en kop kaffe.

Hemsen over værelserne kan være et paradis for børn. Her man leges, bygges huler – og måske kan man få lov at sove der.

Der er 3 soverum i huset, hvoraf de to er med dobbeltsenge og det tredje er med 2 enkeltsenge.

I det velindrettede badeværelse med de flotte klinker, er der foruden gulvvarme, også vaskemaskine og tørretumbler, som gør det nemt at pakke til ferie – man kan jo altid vaske undervejs.

Huset er overalt lyst og smagfuldt indrettet i hyggelig skandinavisk stil, med bl.a. flotte træ-laminatgulve overalt.

Nyd solnedgangen og havets brusen fra udespaen

Rundt om huset her på Nordsøvej 30 i Søndervig er der på de tre sider træterrasse, og man kan altid finde sol og et læ-hjørne. Den ultimative nydelse må være en skøn grill middag på terrassen, for derefter at hoppe i udespaen og derfra nyde solnedgangen over klitterne – måske med et glas rosé – og med Vesterhavets brusen i baggrunden. Efter en lang tur på stranden kan I skylle fødderne af under udebruseren. Afslutningen på en god dag kan være en tur i udesaunaen.

Søndervig by ligger kun 500 meter fra huset – og her finder du masser af gode shoppingsmuligheder, hyggelige restauranter og is-cafeer. Den gamle købstad, Ringkøbing ligger kun 10 km væk – og er altid et besøg værd. Byen er en af Danmarks ældste og meget charmerende med sine gamle huse, brostenstensbelagte gader og havnemiljøet ved fjorden.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6718

D.
sagde , Gudme

Rigtig fint og dejligt feriehus som er godt indrettet.

D.
sagde , Holstebro

Dejligt hus med stor terrasse, det var meget værdSoverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.338
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...