Moderne feriehus i Søndervig med sauna, spa og lækker terrasse

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordlysvej 6, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6721
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 500 meter fra det brusende Vesterhav og få minutters kørsel fra Søndervigs centrum ligger dette stilfulde feriehus til 6 personer. Den moderne indretning og de lækre faciliteter (heriblandt sauna og spabad) sørger for den helt rigtige ferieatmosfære, og på den mere end 2.500 kvadratmeter store naturgrund er der både plads til leg og afslapning med en fed terrasse, græsplæne og legetårn.

Familieferie med gode faciliteter og wellness

Sommerhuset på Nordlysvej 6 er helt ideelt til en familieferie i det vestjyske, hvor selv de sidste familiemedlemmer, hundene, kan komme med. Det er opført i 2016 i en moderne stil med kvaliteten i højsædet.

Stuen ligger i forlængelse af køkkenalrummet, hvilket skaber et stort fællesrum, hvor I kan samles til et hav af hyggelige feriestunder. Den klassiske brændeovn spreder varme og hyggelig feriestemning i de kolde feriemåneder, og i det veludstyrede køkken har I alt, hvad I skal bruge, for at lave en lækker feriemiddag.

Klimavenligt feriehus med godt indeklima

To af de tre soveværelser har eget tv, og huset har to badeværelser, det ene med direkte tilgang fra soveværelset. På det største badeværelse finder I den lille wellnessoase med sauna og spabad, hvor I kan tanke nye kræfter efter en gåtur langs vandet.

Feriehuset er udstyret med solceller på taget og en luft til vand varmepumpe, der leverer vandbåren gulvvarme til hele huset. Denne kombination giver et fremragende indeklima, er yderst energieffektiv og sikrer mindst muligt klimaaftryk. 

Naturligvis så er der 5G mobilbredbånd til fri afbenyttelse.

Fantastisk uderum med plads til både store og små

Feriehuset ligger på en 2.566 kvadratmeter stor naturgrund, hvilket giver jer et stort uderum til både leg og afslapning. Den store terrasse har flere siddekroge og overdækkede dele med spots i loftet, så I kan nyde de lune sommeraftener udenfor, selv efter mørket falder på.

Både børnene og hundene vil elske den store naturplæne, hvor der kan leges løs og spilles bold. Der er også et legetårn med rutsjebane, gynge og klatrestativ.

Med den skønne beliggenhed i den vestjyske natur har I kun få minutters gang til den nærmeste strandopgang, og Søndervigs bymidte med diverse forretninger og spisesteder ligger et par minutters kørsel – eller en rask gåtur eller cykeltur – væk. Her venter der jer uforglemmelige oplevelser for alle aldre!

Det siger vores gæster om sommerhuset i6721

DE
D.
sagde , Deutschland

Traumhaftes Ferienhaus – es hat an nichts gefehlt!
Liebevoll eingerichtet – tolle und ruhige Lage

Alles schnellstmöglich zu erreichen, egal ob am Land oder direkt am Strand! Kurz über die Düne und einfach nach rechts Laufen…….

Nordsee, Strand, Zentrum, Sandskulpturen – deshalb Sondervig!!

Liebevolle Menschen und Hunde sind gerne gesehen!

Nach links geht es zum Leuchtturm, auch dieser ist fix zu erreichen.

Liebevolle Menschen und Hunde sind gerne gesehen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr geräumig, aber auch gemütlich. Alles, was man für einen schönen Dänemark-Urlaub braucht, ist vorhanden. Die Aufteilung der Räume ist so, dass sich Mitreisende ungestört zurückziehen können. Die Energiekosten sind sehr niedrig. Ein tolles Ferienhaus!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist mit den grossen Fenstern sehr hell und gross. Sehr modern, die Schlafzimmer sind mit den hohen Decken sehr schön. Das Extrahaus toll für vielleicht Langschläfer. Im ganzen ein schönes Haus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:148 / 2.566
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...