Hyggeligt feriehus i Søndervig med sauna tæt på hav og by

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 14, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6729
4 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige feriehus kun få minutters gang fra centrum og stranden byder på en ferie med alt inden for gåafstand. Den hyggelige og detaljerige indretning byder jer velkommen, og huset er udstyret med en lækker sauna, gode praktiske faciliteter og en god afskærmet terrasse.

Lyst og hyggeligt med sauna og praktiske faciliteter

Det røde murstenshus på Nordsøvej 14 rummer plads til 4 personer og er et godt valg til den lille familie eller en romantisk ferie for to. I vil hurtigt føle jer hjemme i den lyse og hyggelige indretning med masser af fine pyntedetaljer og gode faciliteter.

Husets hjerte er det åbne køkkenalrum med stuen i forlængelse, og her vil der med garanti blive skabt masser af nye, gode ferieminder. Køkkenet er veludstyret med opvaskemaskine, og den klassiske brændeovn står klar til at varme jer på de kolde feriedage.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, og herfra har I også adgang til husets sauna. Få varmen efter en forfriskende gåtur langs vandet, eller tank nye kræfter på en sen aften efter en spændende feriedag.

Altid ly og læ på terrassen og fantastisk beliggenhed tæt på alt

Fra stuen er der udgang til husets terrasse, som er både afskærmet og har en overdækket del. Det betyder, at der altid er læ og ly at finde, hvis det skulle trække op til regn eller blæst. Der er sørget for havemøbler, liggestole og grill, så I kan udnytte de varme dage fuldt ud i sommerhalvåret.

Feriehuset har en fantastisk beliggenhed med alt inden for gåafstand. Det brusende Vesterhav ligger blot 350 meter væk, og en strandudflugt kan betale sig året rundt; her er der altid noget nyt at opleve.

Søndervigs centrum ligger ligeledes få minutters gang væk, og her kan I både handle ind og spise god mad. Desuden er der et hav af forskellige aktivitetstilbud for både store og små, som er værd at tjekke ud – blandt andet bowling, segways, minigolf og tennis.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6729

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütl. und sehr gut ausgestattet Ferienhaus.Super Lage. Strand, Supermarkt und Lalandia schnell
Erreichbar

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus, centralt beliggende. Men alligevel stille og roligt. Velholdt og ikke nedslidt nogen steder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein etwas älteres Ferienhaus, welches aber sehr gepflegt und mit allem ausgestattet ist.
Sehr bequeme Couch und nicht zu vergessen, die tollen Fernsehsessel.
Sehr gute Raumaufteilung. Super auch der Abstellraum.
Obwohl dieses Haus sehr oft gebucht wird, fühlten wir uns ab Tag 1 als wären wir die ersten Gäste. Das liegt daran, dass uns besonders die Sauberkeit auffiel: Angefangen bei der Küchenausstattung (Besteck, Töpfe, Herd…) bis hingehend zu jedem einzelnen Zimmer.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.312
Renoveret / Byggeår:2005 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...