Indbydende feriehus med spa og god beliggenhed tæt på hav og by

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 61, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6731
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Søndervigs populære ferieområde ligger dette flotte murstenshus på Nordsøvej 61. Med plads til 6 personer (og 1 hund) er feriehuset ideelt til den næste familieferie, og med en beliggenhed tæt på hav og by er der ikke langt til diverse aktiviteter. Huset er smagfuldt indrettet og blandt andet udstyret med et lækkert spabad.

Afslappende atmosfære, spabad og praktisk indretning

Feriehuset rummer med sine i alt indendørs 120 kvadratmeter god plads til 6 personer, og det sidste familiemedlem, hunden, er også velkommen. Den indbydende indretning med lyse farver og fine detaljer skaber en afslappende ferieatmosfære, så I med det samme kan falde godt til i det nye feriehjem.

Sovepladserne er fordelt på tre gode soverum, hvor der også er tænkt på skabspladsen, så I kan opbevare jeres tøj og sager. Det åbne køkkenalrum og stue sætter rammerne for hyggelige feriestunder i godt selskab, og pilleovnen bliver et hit på de kolde feriedage.

På det store badeværelse med gulvvarme finder I et af husets highlights. Her står spabadet klar til at forkæle jer med skønne wellnessoplevelser. Blandt de praktiske faciliteter finder I både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Dejlige terrasser og skøn beliggenhed tæt på havet og byen

I får et skønt uderum rundt om huset med to store terrasser; både en åben og en lukket med overdækket del. Der er altså rig mulighed for at nyde solen, når den kigger frem, og om på de lune sommeraftener kan I tænde op i grillen og få ekstra meget ud af vejret og dagen. På græsplænen kan børnene og hunden få fri leg.

Beliggenheden er skøn, og alle kan følge med på en tur til havet eller byen, som begge ligger blot 400 meter væk. Søndervigs centrum byder på aktiviteter for store og små, og der kan handles ind, shoppes og købes softice i massevis. Fra Badevej i Søndervig er der desuden en direkte strandopgang, hvorfra I helt ubesværet kan komme ned til vandet.

På Nordsøvej 61 er I garanteret en helt fantastisk ferie med alt inden for rækkevidde!

Det siger vores gæster om sommerhuset i6731

D.
sagde , Danmark

Fantastisk sommerhus! Sengene var de bedste sommerhussenge vi nogensinde har sovet i – det eneste vi kunne ønske os var nogle bedre (tykkere) hovedpuder.Fuldstændig fantastisk feriehus. Lyst, rent og rart. Super gode senge og der var alt hvad man skulle bruge.

D.
sagde , Randbøl

DET NAR ET RIGTIG DEJLIGT HUS AT KOMME TIL OG ALT VAR I DEN SKøNNESTE ORDEN.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.247
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...