Charmerende hus til både lystfisker og familie med hund

3
icon
icon
icon

Krattet 2, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6738
7 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Velindrettet, charmerende og flot renoveret feriehus, der er smagfuldt og indbydende indrettet. Huset ligger på en delvist afskærmet naturgrund og har dejlige terrasser mod øst og vest. I carporten er der indrettet et lille grovkøkken, perfekt til en lystfisker. Tilladt at medbringe 1 hund.

Charmerende feriehus i Søndervig med gode lystfisker forhold

Et charmerende feriehus i Søndervig, som blev gennemgribende renoveret i 2011. Huset fremstår lyst og indbydende og har rengøringsvenlige overflader over alt. For lystfiskere er huset særdeles velegnet, da der er en stor fryser og i carporten er der indrettet et lille grovkøkken, hvor man kan rense den friskfangede fisk. Har man brug for yderligere frysekapacitet, er der mulighed for at leje en ekstra fryser hos Esmark.

Har man lyst til at slappe af om aftenen foran tv’et er der 36 dankse kannaler og 3 tyske. 

En skøn lukket terrasse til glæde for familiens børn og hund

Den store og helt lukkede sydøstvendte terrasse er perfekt til de familier, som har børn og hund med. På plænegrunden har børnene mulighed for både boldspil og leg på gyngestativet. Grunden er godt afskærmet med træer, så man har god mulighed for privatliv på grunden og på terrassen. Søndervig centrum er kun ca. et par kilometer væk. Her er der rig lejlighed for at shoppe i byens mange butikker eller afprøve badebyens udvalg af restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6738

D.
sagde , Græsted

Dejligt hus på en god og privat grund. Levede helt op til forventningerne

D.
sagde , Danmark

Fint og hyggeligt hus med en god og lukket have.

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus, hvor alt var fint og i orden. Også godt til hund, da teressen var lukket.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:115 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2011 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...