Sommerhus med spa og sauna til både lystfisker og familie med hund

3
icon
icon
icon

Krattet 2, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6738
7 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus, belliggende på Krattet 2, er en sand oase af lys og komfort, som byder på en fantastisk atmosfære af afslapning og hygge. Ferieuset er yderst velholdt og indbyder til afslappende feriedage i skønne omgivelser. Huset ligger på en delvist afskærmet naturgrund og har dejlige terrasser mod øst og vest. I carporten er der indrettet et lille grovkøkken, perfekt til en lystfisker. Tilladt at medbringe 1 hund.

Skønt, lyst og hyggeligt sommerhus med brændeovn, spa og sauna 

Det lækre, lyse køkken er udstyret med alle moderne faciliteter, så det er nemt at tilberede lækre måltider og samtidig nyde den smukke udsigt over det omkringliggende landskab. Køkkenet går elegant over i et skønt køkken-alrum, som indeholder brændeovn, der skaber en dejlig varm atmosfære og bidrager til en hyggelig stemning i rummet.

Der er rigelig plads ved den dejlige spiseplads, hvor hele familien kan samles og nyde lækker mad og godt selskab., måske nogen vil sidde med et godt glas vin, samtidig med andre laver mad i køkkenet.

Stuen er hyggeligt indrettet og ligger i den grad op til at man skal samle sig om hygge, fordybende samtaler eller en god film.

Feriehuset byder også på to badeværelser, som er praktiske og stilfulde, det ene badeværelse er udstyret med brusebad og det andet med både spa og sauna – perfekt til at slappe af og nyde en afstressende ferie med hele familien.

De tre gode soveværelser har alle reelle og gode senge, som giver de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Værelser har alle gode vinduer, som giver et dejligt dagslys.

800 meter til havet, fantastiske ude områder og gynge til de mindste

Sommerhuset på Krattet 2 har en skøn aflukket terrasse, hvor man kan slippe både hund og børn løs, uden at være nervøse for deres sikkerhed. Terrassen er et fantastisk sted at nyde sommeren i det fri og slappe af i de gode havemøbler, mens man nyder en kold øl eller griller lækre måltider.

Beliggenheden er også helt unik, da det kun tager 800 meter at gå til havet. Her kan man nyde smukke solnedgange og lange gåture langs vandet og man kan benytte sig af de gode muligheder for at fiske og rense sin egne fisk i carporten. Det er en dejlig måde at tilbringe tid med familie og venner på, mens man nyder den friske havluft.

Det er indrettet med omtanke og har alt, hvad man har brug for til en afslappende ferie. Det er lyst og rummeligt, og det er nemt at føle sig hjemme her. Terrassen er en fantastisk forlængelse af huset, og man kan tilbringe mange timer her i hyggeligt samvær.

Alt i alt er dette sommerhus et fantastisk sted at tilbringe sin ferie, og man vil helt sikkert føle sig afslappet og opladet efter en ferie her.

 

Søndervig centrum er kun ca. et par kilometer væk. Her er der rig lejlighed for at shoppe i byens mange butikker eller afprøve badebyens udvalg af restauranter

Det siger vores gæster om sommerhuset i6738

DE
D.
sagde , Deutschland

Die lage ist top,Umgebung genauso!
Im Haus kann mann sich sehr gut entspannen und erholen. Um kurz zu sein SO VERSTEHEN MANN ERHOLSAME URLAUB!

DANKE aus Neu Wulmstorf

DK
D.
sagde , Danmark

Fint hus med dejlig stor og ugenert grund. Dejlig med masse af terrasseplads.
Dejlige værelser og badeværelser.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super, vorallem wenn man Urlaub mit Hund macht. Das Haus ist super gelegen und die Außenanlage ist gepflegt. Vom Straßenlärm, keine Spur.Super, waren sehr zufrieden! Die Lage und der Zustand ist sehr gut. Würde das Haus wieder buchen!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:115 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2011 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...