Hyggeligt sommerhus med spa og sauna

3
icon
icon
icon

Krattet 2, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6738
7 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Det pæne og sortmalede sommerhus på Krattet 2, er bygget i 1982 men renoveret i 2011. Sommerhuset er på 115m2 og har plads til 7 personer og 1 husdyr. Her er flere aktivitetsmuligheder, bl.a. i form af sauna, spa og gyngestativ. Så der er lidt for de fleste. Beliggenheden er 800 m fra Vesterhavet, så det er oplagt at gå lange ture her på ferien.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn, spa og sauna 

Krattet 2 byder jer velkommen til en opholdsstue hvor stue og køkken er i direkte åben forbindelse. Der er rigelig plads ved den dejlige spiseplads, hvor hele familien kan samles og nyde lækker mad og godt selskab. Måske nogen vil sidde med et godt glas vin, samtidig med andre laver mad i køkkenet. Stuen er hyggeligt indrettet og lægger i den grad op til hygge, fordybelse eller en god film.

Feriehuset byder også på to badeværelser, og det ene badeværelse er udstyret med brusebad og det andet med både spa og sauna – perfekt til at slappe af og nyde en afstressende ferie med hele familien.

800 meter til havet, skøn terrasse og gynge til de mindste

Sommerhuset på Krattet 2 har en skøn aflukket terrasse, hvor man kan slippe både hund og børn løs, uden at være nervøse for deres sikkerhed. Terrassen er et fantastisk sted at nyde sommeren i det fri og slappe af i de gode havemøbler, mens man nyder en kold øl eller griller et lækkert måltid mad.

Der er kun 800 meter til havet. Her kan man nyde smukke solnedgange og lange gåture langs vandet, eller benytte sig af de gode muligheder for at fiske. Det er en dejlig måde at tilbringe tid med familie og venner på, mens man nyder den friske havluft.

Sommerhuset er indrettet med omtanke og har alt, hvad der skal til for at holde en god ferie. Det er lyst og rummeligt, og det er nemt at føle sig hjemme her. Terrassen er en herlig forlængelse af huset, og her vil I uden tvivl tilbringe mange gode feriestunder sammen. Den lukkede terrasse gør at I uden bekymring kan lade både hund og små børn drøne rundt uden at frygte, de bliver væk.  

Søndervig centrum er kun ca. et par kilometer væk. Her er der rig muglighedfor at shoppe i byens mange butikker eller afprøve badebyens udvalg af cafeer.  

Det siger vores gæster om sommerhuset i6738

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus mit ausreichend Platz. Sehr gut sind die beiden Teilüberdachungen im Eingangsbereich und am Gartenbereich. Diese schützen gut vor Wind, sodass man bei Sonne dort entspannt sitzen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus ist für Familie sehr gut geeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

War jetzt schon zum zweiten Mal in dem Haus. Es wurde schon ein Bericht von mir veröffentlicht. Bin immer noch der selben Meinung.

Mfg.D.Klemenz

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:115 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2011 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...