Skønt luksusferiehus i yderste klitrække – nybygget i 2020

5
icon
icon
icon
icon
icon

Harbo Stages Vej 55, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6741
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne luksusferiehus ligger kun 200 meter fra det brusende Vesterhav og byder 6 personer indenfor til en ferie i moderne omgivelser. Sommerhuset er nybygget i 2020 og er blevet udstyret med flere praktiske faciliteter som vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler. I sommerhuset på Harbo Stages Vej 55 kan I læne jer tilbage og nyde en afslappende ferie.

Imødekommende indretning af høj kvalitet

I vil helt sikkert føle jer hjemme i dette luksusferiehus ved Vesterhavet: Der står 3 soveværelser til rådighed med hhv. 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, så der er en soveplads for enhver smag. Huset er udstyret med en hurtig internetforbindelse, sådan at I kan dele feriebilleder med dem derhjemme eller streame jeres yndlingsfilm.

Køkkenet er af høj kvalitet og vil få hobbykokkens øjne til at lyse. Her kan I lave mad sammen og lade opvaskemaskinen klare oprydningen bagefter. Samtidig klarer vaskemaskinen og tørretumbleren tøjvasken. Det giver jer mere tid til hinanden. Feriehusets badeværelse har indlagt gulvvarme, sådan at der er dejligt varmt for fødderne.

Flot udeareal i første klitrække med udendørs bruser

Sommerhusets beliggenhed er fantastisk: Naturgrunden er placeret i den yderste klitrække kun 200 meter fra Vesterhavet. I vil kunne høre de brusende bølger bag klitterne, mens I sidder i ly og læ på den overdækkede og afskærmede terrasse. På terrassen kan I nyde den friske havluft i al slags vejr.

Efter en kort gåtur over klitterne står I på den lange hvide sandstrand, som indbyder til lange gåture eller en frisk dukkert. Stranden egner sig også godt til drageflyvning, og der er masser af plads til at bygge sandslotte. Når I kommer tilbage til sommerhuset, kan I skylle sand og salt af under udebruser – den har både varmt og koldt vand! Ud på aftenen står grillen klar, sådan at I kan nyde en dejlig grillmiddag med solnedgangen som flot kulisse.

Søndervig bymidte ligger kun 3 minutters kørsel eller 15 minutters gang fra Harbo Stages vej 55. Feriebyen byder på indkøbsmuligheder, morgenbrød og forskellige forretninger. Hos Beach Bowl kan I køre på Segway, bowle, spille minigolf eller slippe de yngste feriegæster løs i legelandet. Her er aktivitetsmuligheder for alle.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6741

D.
sagde , Danmark

Et fantastisk sommerhus med perfekt beliggenhed i gå-afstand til det hele. Huset indeholder alt hvad man skal bruge og vi ville booke huset igen uden tøven, hvis behovet opstår.

D.
sagde , Danmark

Feriehuset var helt perfekt, alt var i fineste stand. Beliggenheden og udsigten kan man ikke ønske sig bedreSoverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.308
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...