Skønt feriehus i yderste klitrække med fantastisk udsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Harbo Stages Vej 55, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6741
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne luksusferiehus ligger kun 200 meter fra det brusende Vesterhav og byder 6 personer indenfor til en ferie i moderne omgivelser. Sommerhuset er bygget i 2020 og er blevet udstyret med flere praktiske faciliteter som vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler. I sommerhuset på Harbo Stages Vej 55 kan I læne jer tilbage og nyde en afslappende ferie.

Imødekommende indretning af høj kvalitet

I vil helt sikkert føle jer hjemme i dette feriehus ved Vesterhavet: Der står 3 soveværelser til rådighed med hhv. 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, så der er en soveplads for enhver smag. Huset er udstyret med en hurtig internetforbindelse, sådan at I kan dele feriebilleder med dem derhjemme eller streame jeres yndlingsfilm.

Køkkenet er af høj kvalitet og vil få hobbykokkens øjne til at lyse. Her kan I lave mad sammen og lade opvaskemaskinen klare oprydningen bagefter. Samtidig klarer vaskemaskinen og tørretumbleren tøjvasken. Det giver jer mere tid til hinanden. Feriehusets badeværelse har indlagt gulvvarme, sådan at der er dejligt varmt for fødderne.

Flot udeareal i første klitrække med udendørs bruser

Sommerhusets beliggenhed er fantastisk: Naturgrunden er placeret i den yderste klitrække kun 200 meter fra Vesterhavet. I vil kunne høre de brusende bølger bag klitterne, mens I sidder i ly og læ på den overdækkede og afskærmede terrasse. På terrassen kan I nyde den friske havluft i al slags vejr.

Efter en kort gåtur over klitterne står I på den lange hvide sandstrand, som indbyder til lange gåture eller en frisk dukkert. Stranden egner sig også godt til drageflyvning, og der er masser af plads til at bygge sandslotte. Når I kommer tilbage til sommerhuset, kan I skylle sand og salt af under udebruser – den har både varmt og koldt vand! Ud på aftenen står grillen klar, sådan at I kan nyde en dejlig grillmiddag med solnedgangen som flot kulisse.

Søndervig bymidte ligger kun 3 minutters kørsel eller 15 minutters gang fra Harbo Stages vej 55. Feriebyen byder på indkøbsmuligheder, morgenbrød og forskellige forretninger. 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6741

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes Haus in bester Dünenlage direkt am Meer. Das Haus ist super ausgestattet und man fühlt sich sofort wohl. Aus den vielen Fenstern schaut man direkt auf die wunderschöne Dünenlandschaft.
Wir würden es sofort wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super! Lichtdurchflutet mit Blick auf die Dünen. Küche ist toll eingerichtet.
Uns fehlte nichts!
Bei Ankunft war das Haus sauber und roch gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und modernes Ferienhaus direkt in den Dünen.
Bis an den Stand ist es nur ein kurzer Fußweg über die Dünen und in den Ort mit verschiedenen Einkaufsmöglichkeiten ist es auch nicht weit.

Das neuwertige Ferienhaus ist sehr zeitgemäß und hochwertig eingerichtet.
Die Küche ist toll ausgestattet, auch wenn die Spülmaschine ein bisschen laut ist.

Ansonsten gibt es an dem Haus nach meiner Ansicht nichts zu beanstanden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.308
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...