Dejligt og velholdt feriehus med skøn stor terrasse

4
2398
Wolle Friks Vej 23, Søndervig - Søg på husnr. i6760

Dejligt og velholdt feriehus med fin beliggenhed på en lille stikvej, så man ikke forstyrres af forbipasserende trafik. Huset er omgivet af en dejlig stor og lukket terasse, så de dejlige sommerdage kan nydes i fulde drag, mens der er styr på hund og børn.

Dejlig lukket terrasse

Huset er omgivet af en skøn og stor lukket terrasse, som især er perfekt, hvis der er en hund med eller mindre børn at holde øje med. Terrassen går næsten hele vejen rundt om huset, så der er rigeligt med plads til alle, og det er muligt at tilbringe det meste af dagen i solen, eller at finde gode steder med læ. På grunden er der også en gynge og en sandkasse til de små.

Velholdt feriehus med dejlig indretning

Dejligt og velholdt feriehus, hvor der med tre gode soveværelser er plads til hele familien. Den lyse stue er hyggeligt indrettet med dejlige møbler, brændeovn og en alkove. Og der er åben forbindelse til både spiseafdeling og køkken, så hele familien kan hygge sig sammen, selvom der bådes laves mad, ses tv og spilles spil.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.000
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...