Dejligt og velholdt feriehus med skøn stor terrasse

4
icon
icon
icon
icon
Wolle Friks Vej 23, Søndervig - Søg på husnr. i6760

Dejligt og velholdt feriehus med fin beliggenhed på en lille stikvej, så man ikke forstyrres af forbipasserende trafik. Huset er omgivet af en dejlig stor og lukket terasse, så de dejlige sommerdage kan nydes i fulde drag, mens der er styr på hund og børn.

Dejlig lukket terrasse

Huset er omgivet af en skøn og stor lukket terrasse, som især er perfekt, hvis der er en hund med eller mindre børn at holde øje med. Terrassen går næsten hele vejen rundt om huset, så der er rigeligt med plads til alle, og det er muligt at tilbringe det meste af dagen i solen, eller at finde gode steder med læ. På grunden er der også en gynge og en sandkasse til de små.

Velholdt feriehus med dejlig indretning

Dejligt og velholdt feriehus, hvor der med tre gode soveværelser er plads til hele familien. Den lyse stue er hyggeligt indrettet med dejlige møbler, brændeovn og en alkove. Og der er åben forbindelse til både spiseafdeling og køkken, så hele familien kan hygge sig sammen, selvom der bådes laves mad, ses tv og spilles spil.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.000
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...