Sommerhus med fantastisk beliggenhed, sauna og havudsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Wolle Friks Vej 81, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6766
6 pers.
Antal personer
120 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Luksus og hygge lige ved havet – her på Wolle Friks Vej 81 i Søndervig får du hele pakken! I Søndervig finder du denne drøm af et sommerhus lige bag ved den sidste klitrække før stranden. Her vil hele familien, også det firbenede familiemedlem, få en førsteklasses ferie.

Indrettet med øje for detaljerne og flot havudsigt

Med 3 soverum, 2 badeværelser og et lækkert stort køkkenalrum og stue er huset den perfekte ramme om en ferie med både nærvær og plads til alle. Og efter en lang gåtur på heden og stranden står husets sauna klar til at varme jer igennem og få musklerne til at slappe af.

De store panoramavinduer i stuen ud mod terrasserne byder på en fantastisk udsigt til havet og klitlandskabet, og de sørger samtidig for et skønt lysindfald i huset, så I kan nyde det helt særlige lys ved havet – også i de koldere måneder, hvor aftnerne tilbringes med hygge foran den knitrende brændeovn. Det åbne køkken med indbygget køleskab indbyder desuden til fælles madlavning og til at kræse lidt ekstra om menuerne i ferien.

Udstyrspakken er naturligvis i orden, så selv hvis I er så heldige at tilbringe flere uger her ved havet, behøver I ikke pakke flere kufferter med tøj, da her både står vaskemaskine og tørretumbler til rådighed plus en separat fryser til is og mere.

Fantastisk naturgrund med stor terrasse og udendørs bruser

Wow! Andet er der vist ikke at sige. Rundt om huset er der bygget en stor terrasse, som er delvist overdækket, så I altid kan finde både sol, skygge og læ for vinden, hvad enten I vil grille, solbade eller nyde en kold drink.

Blot et stenkast fra huset ligger den endeløse sandstrand og det brusende Vesterhav, som I kan nyde lyden af hjemme på husets terrasse – hvor der i øvrigt er installeret en udebruser, I kan skylle sandet af under efter strandturene.

I Søndervigs centrum er der i øvrigt gode indkøbsmuligheder, som I let og hurtigt kan komme til på cykel. Så lad bare bilen stå og nyd ferien i et afslappet tempo.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6766

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes,sehr nah am Strand gelegenes Ferienhaus! Tolles Design offener Wohnbereich! Toller Blick, alles in allem ein ganz tolles Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns von Anfang an in diesem Haus sehr wohlgefühlt. Die Architektur ist ein absoluter Hingucker und die Lage in den Dünen so nah am Strand ist einfach perfekt. Besonders hat uns der große Wohn-/Essbereich mit hohen Decken, tollem Ausblick, Kamin und offener Küche gefallen. Die Küche ist sehr gut ausgestattet, es fehlte an nichts. Ich glaube das beste Kompliment ist, wenn man vor Ort schon den nächsten Urlaub im gleichen Haus plant. Wenn das Haus einen Whirlpool auf der Terrasse hätte, wäre es mehr als perfekt. Aber auch ohne Whirlpool war es ein sehr schöner Urlaub in einem sehr schönen Haus. Wir kommen wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus. Es fehlten z.B. Schüsseln und Schalen. Im Sommer kann man wunderbar draußen sitzen. Ich empfehle das Haus gerne weiter. Wir hatten hier sehr hyggelige Weihnachten.


Esmark sagde
Sollte euch ein anderes Mal etwas fehlen oder müsste ausgetauscht werden, dann sagt uns gerne vor Ort Bescheid, sodass wir euch gleich aushelfen können. Viele Grüße Team Esmark
Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...