5-stjernet sommerhus med skøn beliggenhed og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon
Wolle Friks Vej 81, Søndervig - Søg på husnr. i6766
Gæsterne siger: icon icon

Luksus og hygge lige ved havet – her på Wolle Friks Vej 81 i Søndervig får du hele pakken! I Søndervig finder du denne drøm af et sommerhus lige bag ved den sidste klitrække før stranden. Her vil hele familien, også det firbenede familiemedlem, få en førsteklasses ferie.

Indrettet med øje for detaljerne og flot havudsigt

Med 3 soverum, 2 badeværelser og et lækkert stort køkkenalrum og stue er huset den perfekte ramme om en ferie med både nærvær og plads til alle. Og efter en lang gåtur på heden og stranden står husets sauna klar til at varme jer igennem og få musklerne til at slappe af.

De store panoramavinduer i stuen ud mod terrasserne byder på en fantastisk udsigt til havet og klitlandskabet, og de sørger samtidig for et skønt lysindfald i huset, så I kan nyde det helt særlige lys ved havet – også i de koldere måneder, hvor aftnerne tilbringes med hygge foran den knitrende brændeovn. Det åbne køkken med indbygget køleskab indbyder desuden til fælles madlavning og til at kræse lidt ekstra om menuerne i ferien.

Udstyrspakken er naturligvis i orden, så selv hvis I er så heldige at tilbringe flere uger her ved havet, behøver I ikke pakke flere kufferter med tøj, da her både står vaskemaskine og tørretumbler til rådighed plus en separat fryser til is og mere.

Fantastisk naturgrund med stor terrasse og udendørs bruser

Wow! Andet er der vist ikke at sige. Rundt om huset er der bygget en stor terrasse, som er delvist overdækket, så I altid kan finde både sol, skygge og læ for vinden, hvad enten I vil grille, solbade eller nyde en kold drink.

Blot et stenkast fra huset ligger den endeløse sandstrand og det brusende Vesterhav, som I kan nyde lyden af hjemme på husets terrasse – hvor der i øvrigt er installeret en udendørs bruser, I kan skylle sandet af under efter strandturene.

I Søndervigs centrum er der i øvrigt gode indkøbsmuligheder, som I let og hurtigt kan komme til på cykel. Så lad bare bilen stå og nyd ferien i et afslappet tempo.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6766

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med perfekt beliggenhedSoverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...