Moderniseret sommerhus med 1 hund tilladt, kun 650m fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 62, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6769
7 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Frans Julius Vej 62 i Søndervig, på en mere end 4.000 kvadratmeter stor klitgrund, ligger dette flotte sommerhus, som er blevet moderniseret i 2019. Det stråtækte murstenshus er venligt og hyggeligt indrettet og byder på plads til op til 8 personer og jeres hund.

2 badeværelser med gulvvarme, renoveret i 2019

Sommerhuset indeholder i alt 2 badeværelser, som i 2019 er blevet renoveret og fremstår lyse og venlige. Her behøver I ikke at frygte for kolde fødder i vintermånederne – begge badeværelser er udstyret med gulvvarme.

Sovepladserne fordeler sig på 4 soveværelser.

Brændeovn og energibesparende varmepumpe

Sommerhuset er naturligvis indrettet med en brændeovn, som altid sørger for dejlig varme og hyggelig ferieatmosfære. Smid fødderne op, se ynglings serien i tv’et (chromecast), åben en god bog eller drik et glas rødvin, mens flammerne knitrer i baggrunden – meget mere afslappende bliver det næppe!

Med varmepumpen har I altid et behageligt rumklima, og den er samtidig en energibesparende mulighed for at varme sommerhuset op.

Delvist overdækket terrasse og gyngestativ

Fra stuen kommer I ud på den delvist overdækkede terrasse. Her smager morgenkaffen ekstra lækkert. Om aftenen kan I samles om havebordet til en hyggelig grillaften i det lune sommervejr, mens I følger solen, der langsomt sænker sig i horisonten. Til børnene står gyngestativet klar til at underholde, mens I slapper af i solen.

Søndervig er et meget populært ferieområde med mange naturskønne vandre- og cykelstier, der giver mulighed for at udforske det unikke klitlandskab helt tæt på og fører hele vejen til Vesterhavet i vest og Ringkøbing Fjord i øst.

Den brede sandstrand ligger kun 650 meter fra sommerhuset, og på en gåtur langs vandet i den friske havluft kan I tanke nye kræfter, mens børnene og hunden udforsker de spændende omgivelser. Her viser naturen sig året rundt fra en ny side.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6769

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles, gepflegtes und geschmackvoll eingerichtetes Reetdachhaus mit einem sehr schönen Grundstück. Es hat uns an nichts gefehlt. Wir waren total begeistert und würden es immer wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses gemütliche, hyggelige Ferienhaus mit modern skandinavischer Einrichtung und zwei modernen Bädern besticht durch die sehr gute Lage, welche sich fußläufig lediglich etwa 3-5 Minuten vom Strand entfernt befindet. Durch die große Fwnsterfront im Wohnbereich können Sie die Sonne beim untergehen bewundern. Bis zu 7 Personen können in diesem Haus gut leben.

Verbringen Sie unbeschwerte Tage mit Ihren Liebsten auf dem wind- und sichtgeschützten Dünengrundstück. In dem eingezäunten Bereich, welcher von der Küche einsehbar ist, kann Ihr Hund ohne Leine auch außerhalb des Hauses spielen und toben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches, kleines Ferienhaus. Liebevoll eingerichtet und sehr sauber. Allerdings finde ich es für 7 Personen ein bißchen klein. Wir waren zu dritt, das hat prima geklappt. Wir würden auf jeden Fall nochmals in dieses Haus einziehen!!!!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:94 / 4.000
Renoveret / Byggeår:2019 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...