Moderniseret sommerhus med 1 hund tilladt, kun 650m fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 62, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6769
7 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

EdPå Frans Julius Vej 62 i Søndervig, på en mere end 4.000 kvadratmeter stor klitgrund, ligger dette flotte sommerhus, som er blevet moderniseret i 2019. Det stråtækte murstenshus er venligt og hyggeligt indrettet og byder på plads til op til 8 personer og jeres hund.

2 badeværelser med gulvvarme, renoveret i 2019

Sommerhuset indeholder i alt 2 badeværelser, som i 2019 er blevet renoveret og fremstår lyse og venlige. Her behøver I ikke at frygte for kolde fødder i vintermånederne – begge badeværelser er udstyret med gulvvarme.

Sovepladserne fordeler sig på 4 soveværelser.

Brændeovn og energibesparende varmepumpe

Sommerhuset er naturligvis indrettet med en brændeovn, som altid sørger for dejlig varme og hyggelig ferieatmosfære. Her kan I smide fødderne op, se ynglings serien i tv’et (chromecast), åben en god bog eller drik et glas rødvin, alt imens flammerne knitrer i baggrunden – meget mere afslappende bliver det næppe! 

Med varmepumpen har I altid et behageligt rumklima, og den er samtidig en energibesparende mulighed for at varme sommerhuset op. Sommerhusets Quooker gør det samtidigt nemt at lave varme drikke, der især kan nydes i de koldere måneder. 

Delvist overdækket terrasse og gyngestativ

Fra stuen kommer I ud på den delvist overdækkede terrasse. Her smager morgenkaffen ekstra lækkert. Om aftenen kan I samles om havebordet til en hyggelig grillaften i det lune sommervejr, mens I følger solen, der langsomt sænker sig i horisonten. Til børnene står gyngestativet klar til at underholde, mens I slapper af i solen.

Søndervig er et meget populært ferieområde med mange naturskønne vandre- og cykelstier, der giver mulighed for at udforske det unikke klitlandskab helt tæt på og fører hele vejen til Vesterhavet i vest og Ringkøbing Fjord i øst.

Den brede sandstrand ligger kun 650 meter fra sommerhuset, og på en gåtur langs vandet i den friske havluft kan I tanke nye kræfter, mens børnene og hunden udforsker de spændende omgivelser. Her viser naturen sig året rundt fra en ny side.

Sommerhuset er perfekt for jer med elbil, eftersom der er mulighed for at lade elbiler op. I skal dog selv medbringe adapter.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6769

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hatte alles was man braucht, wir haben uns sehr wohl gefühlt, liebevolle Einrichtung, würden wir wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein absolut perfektes Haus, wäre es nächstes Jahr in meinem Zeitraum frei, ich würde es wieder mieten. Alles sauber, liebevoll eingerichtet. Highlight: der Quooker für kochendes Wasser am Waschbecken und ein MokkaMaster als Kaffeemaschine – jeden Tag haben wir beides genossen. Fünf Minuten zu Fuß bis zum Strand, ruhige Wohngegend und mit dem Auto ist man in drei Minuten beim Meny zum Einkaufen, herrlich. Betten bequem, Bäder nagelneu, alles hat funktioniert (Staubsauger hat den Geist aufgegeben aber Esmark war gleich da und hat Ersatz gebracht). Ein Haus, welches man nur empfehlen kann! Vielen Dank an die tollen und geschmackvollen Vermieter!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles, gepflegtes und geschmackvoll eingerichtetes Reetdachhaus mit einem sehr schönen Grundstück. Es hat uns an nichts gefehlt. Wir waren total begeistert und würden es immer wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:94 / 4.000
Renoveret / Byggeår:2019 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...