Flot og hyggeligt feriehus i Søndervig

3.5
icon
icon
icon
icon

Jakob Bondes Vej 8, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6775
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her på Jakob Bondes Vej 8 vil I kunne glæde jer over et feriehus, som er renoveret i 2019, og har plads til 6 personer. Så tag familien eller et vennepar under armen og nyd en ferie i skønne omgivelser og et dejligt hus.

Mange små læ-kroge og stor grund

Så snart I ankommer til feriehuset, vil I mærke feriestemningen. Det fine sorte træhus ligger dejligt på en stor lys grund, hvor det dufter af hav, lyng og fyrretræer. Feriehuset er blevet renoveret i 2019, og det fremstår rigtig hyggelig og lyst med et flot nyt køkken, hvor der er alt hvad man kan forvente med bl.a. opvaskemaskine og induktionskogeplade. Køkkenet er i åben forbindelse til stuen, som har brændeovnen til at skabe den helt rigtige feriestemning. Her er også to dejlige sofaer, hvor I kan nyde fredagsslikket, imens I streamer jeres yndlingsfilm via Chrome Casten.

På Jakob Bondes Vej 8 har I 3 soverum, fordelt med 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. Desuden er der installeret en energibesparende luft til varmepumpe.

Et hit er husets terrasser. Her er mange hyggelige læ-kroge og et overdækket område, som kan forlænge udetiden på de lune sommeraftener. Grunden er åben med en stor græsplæne, og basketballkurven og fodboldmålene står klar til mange timers sjov for både store og små feriegæster.

Oplevelsesrigt område i kanten af Vestjylland

Når I er på ferie i Vestjylland, og særligt omkring Søndervig er der masser af muligheder for gode oplevelser. I kan gå en tur ned i byen, som både byder på shopping og spisesteder. Søndervig har også de dejligste strande til de fantastiske danske sommerdage. Så tag endelig spanden og skovlen med på stranden og få bygget sandslotte med børnene.

Om sommeren kan I besøge de flotte sandskulpturer og måske tage cyklen og besøge en af gårdbutikkerne langs kystvejen. Her kan I smage på lokale råvarer og måske snuppe lidt med hjem  til aftensmaden.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6775

D.
sagde , Danmark

Var virkelig en fornøjelse, at åbne døren til huset, rigtigt pænt indrettet og rent. Der var alt hvad man kunne tænke sig, at skulle bruge i køkkenet samt service, og alt i rigtig pæn stand.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 2.034
Renoveret / Byggeår:2019 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (88 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...