Skønt sommerhus på stor naturgrund

3
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 31, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6783
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette feriehus på Frans Julius Vej 31 indbyder til en klassisk ferie ved Vestkysten ikke langt fra Søndervigs bymidte. Der er endnu kortere til stranden, hvor I kan bade i havet eller gå tur med hunden. Brændeovnen i stuen sørger for en behagelig varme – nu mangler der kun jer, for at feriestemningen bliver perfekt!

Lys og åben indretning med højt til loftet

Opholdsrummet er hjertet i huset og forbinder køkkenet med spiseområdet og stuen, hvorfra der er direkte adgang til terrassen. Brændeovnen, som står i det ene hjørne, skaber året rundt en hyggelig stemning, og I kan nyde den dejlige varme, uanset om I sidder på sofaen, ved spisebordet eller laver mad i køkkenet. Hele familien kan snakke og grine sammen på tværs af rummet.

I kan fordele jer på 3 soveværelser, og hvis I har børn med, vil de sikkert synes det er sjovt at sove i køjeseng. Indretningen med murstensvægge er videreført i soveværelserne og giver den klassiske feriehusstemning.

Den hurtige internetforbindelse gør det muligt at dele feriebillederne med dem derhjemme eller at se jeres yndlingsfilm online. I huset er der også rig mulighed for at nyde et glas vin sammen ved spisebordet eller spille brætspil sammen.

Smukke omgivelser og stranden i gåafstand

I huset på Frans Julius Vej 31 står der 2 terrasser til rådighed for jer, sådan at I kan udnytte solen på forskellige tidspunkter af dagen. Den store terrasse er indhegnet og egner sig derfor perfekt til at lade hunden få lidt frisk luft alene. På grillen kan I tilberede en lækker grillmiddag og I kan sætte jer tilrette i havemøblerne for at nyde middagen under åben himmel.

Stranden og det brusende Vesterhav ligger kun 600 meter fra feriehuset. På varme sommerdage kan I kaste jer i de blå bølger, lægge jer i sandet og solbade eller bygge sandslotte. På de mere blæsende tider af året kan I gå lange ture i den friske havluft.

For at købe ind behøver I kun at køre få minutter i bil, eller I kan cykle en tur til Søndervig gennem hedelandskabet. I Søndervig ligger der mange forretninger og indkøbsmuligheder, og I kan gå på restaurant eller café.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6783

DK
D.
sagde , Danmark

Meget godt indrettet med rum, men bærer lidt præg af slitage.
Køkken godt dækket ind med diverse redskaber.
Køjer kunne måske erstattes af 2 enkeltsenge.
Dejlige lukkede terrasser når hunden er med.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus! Mange gode terrasser rundt om huset. Der er alt, hvad man skal bruge, endda Wii til en regnvejrsdag.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein zauberhaftes Reetdachhaus und für ein Paar mit Hund oder Kind super. Bad aus den Siebzigern…aber sauber. Küche ok, Wohnraum gemütlich. Kamin super.
Für 6 Personen definitiv zu klein.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 4.123
Renoveret / Byggeår:2015 / 1979

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...