Charmerende ferielejlighed med sauna og spabad midt i Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Badevej 20 B3, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6786
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I hjertet af Søndervig finder I denne hyggelige ferielejlighed med plads til 4 personer. Med en fantastisk beliggenhed kun 250 meter fra stranden og 250 meter fra Søndervigs centrum får I her et rigtig godt udgangspunkt for ferien, og den lyse og venlige indretning med sauna og spabad er et ekstra plus. Hund er også tilladt. 

Sauna og spabad – ren afslapning på ferien

Den charmerende ferielejlighed i to plan er ideel til den lille familie eller en romantisk ferie for to, som gerne vil bo tæt på både strand og centrum. Den lyse og hyggelige indretning sørger for en afslappende atmosfære, og brændeovnen spreder ikke kun varme, men også god feriestemning.

Stue- og spiseafdelingen med integreret køkken ligger på stueetagen og fungerer som lejlighedens hjerte og familiens mødested på ferien. Derudover finder I et stort badeværelse med sauna og spabad med toilet i et separat rum – begge med gulvvarme.

På første sal ligger begge soveværelser. Der er desuden både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i ferielejligheden.

Feriehus med central og strandnær beliggenhed

Fra stuen er der to udgange til terrassen, som er udstyret med gode havemøbler, liggestole og en grill. Her står intet i vejen for en dejlig sommerdag med solbadning og grillaftener i det fri.

Vil I gerne bo tæt på både stranden og centrum, så er ferieadressen på Badevej 20 B 3 helt perfekt. Kun få minutters gang fra ferielejligheden ligger diverse restauranter, butikker og aktiviteter. Her kan der både shoppes souvenirs og spises lækker softice, og aktivitetscentret Beach Bowl med bowlingbaner, fitness, tennis og minigolf byder på flere forskellige muligheder for de aktive feriegæster.

Den kilometerlange sandstrand befinder sig kun 250 meter fra ferielejligheden, og det brusende Vesterhav er en unik oplevelse hele året rundt.

* Det er tilladt at tage en hund med fra 2024

Det siger vores gæster om sommerhuset i6786

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist alles vorhanden, insbesondere in der Küche. Die Sauna ist sehr klein aber zuverlässig und einfach zu bedienen.
Die oberen beiden Zimmer sind sehr gemütlich und deutlich charmanter als in anderen klassischen, dänischen Ferienhäusern.
Der Ofen ist passend für die Hausgröße und leicht zu bedienen.

Der Vorraum zum Haus eignet sich im Frühling, Herbst und Winter gut zum Kühlen von Lebensmitteln und Abstellen von Schuhen, Einkaufstaschen, Strandfunden usw.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wirklich tip top alles, sehr sehr schön.

DK
D.
sagde , Danmark

Intimt og hyggeligt.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90
Renoveret / Byggeår:2019 / 2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...