Moderne indrettet feriehus tæt på Søndervig

5
icon
icon
icon
icon
icon

Harbo Stages Vej 7, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6802
8 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Fantastisk dejligt luksus feriehus opført i de bedste materialer. Smagfuldt og moderne indrettet feriehus, beliggende i gåafstand fra Søndervig centrum. Huset er beliggende på en plænegrund og har en skøn afskærmet og delvist overdækket terrasse.

Søndervig – Harbo Stagesvej

Søndervigs unikke placering mellem hav og fjord, gør byen til et yndet udflugtsmål. De brede sandstrande er et skønt afbræk fra din hverdag, her kan du boltre dig og nyde den friske havluft, eller du kan gå en tur igennem Søndervig, som byder på et vel af gode shoppings muligheder og gode spisesteder. Endvidere huser Søndervig et stort aktivitetscenter med bl.a. bowling, internetcafe og fitness.

600 meter fra Søndervig Centrum ligger Harbo Stages Vej i et fladt område med gåafstand til praktisk alt.


Harbo Stages Vejs centrale placering gør feriehusene ideelle for børnefamilie, da en lille gå- eller cykeltur kan føre til mange attraktive aktiviteter.

Topmoderne feriehus

Et fantastisk dejligt feriehus opført i de bedste materialer. Huset er smagfuldt og moderne indrettet. 4 rigtig dejlige og lyse soveværelser med dobbeltsenge og gode skabsforhold. To dejlige badeværelser med gulvvarme og bruser. I det store badeværelse kan du forkæle dig selv i sauna og spa. Stue, spisestue og køkken ligger i åben forbindelse og er et super dejligt rum med brændeovn, der kan varme det hele op, på de lidt koldere dage. I huset finder du også et fladskærms Tv samt gratis trådløs internet forbindelse.

Stor overdækket terrasse

Huset ligger på en dejlig plænegrund og har en skøn afskærmet og delvist overdækket terrasse. Dejlige havemøbler og grill til de lange sommer aftener, samt sandkasse og gynger med rutschebane til de små.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6802

D.
sagde , Danmark

Huset er rigtig godt indrettet, og særlig velegnet til børnefamilier. Der er sandkasse med legeting, gynger og rutchebane. God plads til alle.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...