Skønt feriehus med dejlig ugeneret træterrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 38, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6803
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig ugeneret grund i et roligt område kun en kilometer fra Søndervig centrum ligger dette velholdte og veludnyttede feriehus, som er det perfekte valg til en afslappet ferie i naturen ved Vesterhavet.

Feriehuset er veludnyttet og har en dejlig åben indretning

Husets køkken, spiseplads og stue er i et, et dejligt stort rum med store glaspartier ud mod terrassen, og med en dejlig brændeovn der hurtigt kan give varme og hyggestemning i hele huset. Her er god plads til hele familien, både ved spisebordet til et spil kort eller når maden skal tilberedes i køkkenet. Der er gode møbler foran fladskærmen når der rigtig skal slappes af.

Skøn ugeneret træterrasse

Huset har en stor ugeneret træterrasse hvor der altid kan findes sol eller læ for vinden. Her er gode muligheder for den perfekte grillaften uden vind, men også timevis af dasning på solsengen helt uforstyrret for naboerne.

Børne og hundevenlig beliggenhed

Feriehuset på den ugenerede grund ligger på en lukket stikvej hvor der næsten ingen trafik er, det er derfor ideelt med børn og hund. Turen ind til Søndervig centrum klares let til fods eller på ganske få minutter på en cykel. Stranden og verdens største sandkasse ligger kun 850m fra huset og klares let til fods i det dejlige område.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6803

DE
D.
sagde , Deutschland

sehr gut und schön eingerichtet, es passt einfach alles

DE
D.
sagde , Deutschland

Eure Beschreibung des Hauses in Eurer Ausschreibung ist sehr gut und trifft das Haus und die Umgebung sehr gut!

Wir haben keine Verbesserungsvorschläge!

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Einrichtung des Hauses ist sehr liebevoll und die Küche ist ausgesprochen gut ausgestattet. Rund um das Haus gibt es eine große Terasse, die von vielen Tannen und Sträuchern umschlossen ist. Diese lädt zum Sonnenbaden, Grillen und zum gemütlichen Verweilen ein.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.333
Renoveret / Byggeår:2018 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (71 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...