Flot, stråtækt feriehus med varmepumpe, spa og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Holdvej 23, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6805
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Utroligt lækkert feriehus med varmepumpe, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Der er flotte nye faciliteter såsom lækkert køkken, indbygget brændeovn, sauna og spa samt lækre møbler. Det ligger kun 250 m fra Vesterhavet, men stadig tæt på Søndervig, og hunden er også velkommen.

Flot og moderne feriehus med stråtag

Feriehuset fremstår utroligt flot og indbydende både ude og inde, så I her får de bedste betingelser for en dejlig ferie. Indretningen er moderne, og faciliteterne og materialerne er valgt med omhu, så både æstetikken og kvaliteten er i top. På den måde forvandler det lækre køkken madlavningen til en hyggelig begivenhed, hvor familien kan samles og hjælpes ad, mens feriens oplevelser deles.

Og i stuen har flammerne i den flotte indbyggede brændeovn en afslappende effekt, så I bare kan synke ned i de behagelige møbler og nyde en drink til lidt god musik. Der er en varmepumpe i huset som giver en billig opvarmning af huset.

Ren afslapning med sauna og spabad

Og på det ene af de to flotte badeværelser, står både saunaen og spaen klar til en dejlig afslappende stund. Så efter en dejlig gåtur, eller endda en frisk dukkert, ved stranden er det ren selvforkælelse at sætte sig ind og blive varmet godt igennem.

Hør Vesterhavet fra terrassen

Feriehuset er omkranset af en rigtig dejlig og helt lukket terrasse, hvor I kan slappe af og nyde solen eller hygge Jer med en hyggelig grillaften. Og med den gode beliggenhed er det endda muligt at nyde lyden af Vesterhavets bølger på terrassen. Så her kan I roligt læne Jer tilbage i havestolen og nyde den friske luft.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6805

DK
D.
sagde , Danmark

Lækkert hus og stor terrasse for hunden

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr schön. Alles geräumig und sehr geschmackvoll. Eines der wenigen Ferienhäuser,und wir waren schon in sehr vielen, das so liebevoll dekoriert ist.Sehr komfortabel ist der Zaun um die große Terrasse,da hatte unser Hund seinen freien Lauf.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus für fünf Personen mit einer tollen Raumaufteilung.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.280
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...