Hyggeligt ikke-ryger-hus med god lukket terrasse

4
2368
Frans Julius Vej 38 A, Søndervig - Søg på husnr. i6810
Gæsterne siger:

Dette hyggelige sommerhus på Frans Julius Vej blev renoveret i 2013, og har en charmerende, lys indretning. Derudover har huset en enestående lukket terrasse, hvor familiens mindste og hunden kan færdes frit. Der er 2 km til Søndervig Centrum, hvor der er et godt udvalg af butikker og restauranter.

Hyggeligt sommerhus

Et yderst charmerende sommerhus i Søndervig, som blev gennemgribende renoveret i 2013. Her blev der lagt nye flotte og rengøringsvenlige gulve, et nyt badeværelse og indsat nye møbler. Derudover er indretningen omhyggeligt udført, alt fremstår lyst og indbydende.

Et ikke-ryger-hus

Sommerhuset er røgfrit, men det er naturligvis tilladt at ryge ude på terrassen. Blandt andet derfor er dette hus rigtig godt egnet til familier med børn, og familiens hund er selvfølgelig også velkommen. Sommerhusets gode størrelse, de moderne faciliteter og brændeovnen indbyder til ren hygge og afslapning med familien – især efter en dejlig gåtur til Vesterhavet.

Skøn lukket terrasse

Den skønne lukkede terrasse omkranser huset fra øst, mod syd, og mod vest, så den er helt ideel til familier med hund og med små børn, der gerne selv vil gå på opdagelse. Og da terrassen strækker sig omkring huset, er det muligt at tilbringe det meste af dagen her med afslapning, solbadning og lækker mad tilberedt på grillen, når vejret tillader det.

På husets naturgrund mod øst kan børnene hygge sig på gyngestativet og lege i sandkassen.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6810

D.
sagde , Brørup

Dejligt og lækkert hus.
Skøn lukket terrasse, alletiders når man har hund med, som vi havde.
Vi vil helt sikkert vende tilbage til huset igen.

D.
sagde , Danmark

Super feriehus hvor der er det der skal være for en familie med 2 voskne og 2 børn samt hund. Rigtig lækkert at huset havde lukket teresse med mange læmuligheder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2015 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (101 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, barneseng, barnestol, klinker i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...