Hyggeligt ikke-ryger-hus med god lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon
Frans Julius Vej 38 A, Søndervig - Søg på husnr. i6810
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus på Frans Julius Vej blev renoveret i 2013, og har en charmerende, lys indretning. Derudover har huset en enestående lukket terrasse, hvor familiens mindste og hunden kan færdes frit. Der er 2 km til Søndervig Centrum, hvor der er et godt udvalg af butikker og restauranter.

Hyggeligt sommerhus

Et yderst charmerende sommerhus i Søndervig, som blev gennemgribende renoveret i 2013. Her blev der lagt nye flotte og rengøringsvenlige gulve, et nyt badeværelse og indsat nye møbler. Derudover er indretningen omhyggeligt udført, alt fremstår lyst og indbydende.

Et ikke-ryger-hus

Sommerhuset er røgfrit, men det er naturligvis tilladt at ryge ude på terrassen. Blandt andet derfor er dette hus rigtig godt egnet til familier med børn, og familiens hund er selvfølgelig også velkommen. Sommerhusets gode størrelse, de moderne faciliteter og brændeovnen indbyder til ren hygge og afslapning med familien – især efter en dejlig gåtur til Vesterhavet.

Skøn lukket terrasse

Den skønne lukkede terrasse omkranser huset fra øst, mod syd, og mod vest, så den er helt ideel til familier med hund og med små børn, der gerne selv vil gå på opdagelse. Og da terrassen strækker sig omkring huset, er det muligt at tilbringe det meste af dagen her med afslapning, solbadning og lækker mad tilberedt på grillen, når vejret tillader det.

På husets naturgrund mod øst kan børnene hygge sig på gyngestativet og lege i sandkassen.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6810

D.
sagde , Brørup

Dejligt og lækkert hus.
Skøn lukket terrasse, alletiders når man har hund med, som vi havde.
Vi vil helt sikkert vende tilbage til huset igen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2015 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (101 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, barnestol, klinker i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...