Lækkert sommerhus i Søndervig med sauna og boblebad

5
3679
Lodbergsvej 375, Søndervig - Søg på husnr. i6830
Gæsterne siger:

Et virkeligt lækkert sommerhus i Søndervig, opført i de bedste materialer. Huset er lyst og rummeligt og smagfuldt indretttet. Her er masser af komfort, bl.a. sauna og boblebad. Huset ligger tæt på stranden i Søndervig og tæt på strøget, hvor der er gode shoppingmuligheder.

Midt i det hele

Dette flotte luksussommerhus har alt hvad man kan ønske sig på en vellykket ferie. Huset ligger centralt i Søndervig, men alligevel kun få hundrede meter fra den flotte sandstrand. I kort afstand fra huset finder du Søndervigs spændende og udfordrende golfbane. Her er også gode indkøbsmuligheder, både dagligvarer og specialbutikker.

Meget velindrettet

Det flotte hus har 3 soveværelser, med plads til i alt 6 personer og en hems med 2 ekstra sovepladser. Alle soveværelser er indrettet med gode boksmadrasser og skabe. Alle værelserne har trægulve. Huset har 2 flotte badeværelser med gulvvarme. Her er sauna og et af badeværelserne har desuden boblebad. Moderne indrettet køkken med kogeø, opvaskemaskine, stor fryser og mikroovnog Quooker. Køkkenet står i åben forbindelse med stuen, som er lækkert indrettet med komfortable møbler, fladskærm og brændeovn samt loft åbent til kip. Huset er udstyret med energibesparende varmepumpe, centralstøvsuger og gratis trådløst internet. Til de mindste er det barneseng og barnestol.

Afskærmet terrasse

Nyd den friske luft på den dejlige afskærmede og delvist overdækkede terrasse, som er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6830

D.
sagde , Haderslev

Det var et rigtig fint hus – rent og lækkert indrettet. gratis slutrengøring er rigtig godt fordi man undgår at komme til et hus som andre har efterladt i hastDet var et rent og hyggeligt og rart hus at være i – lyst og moderne og med alt hvad vi behøvedeHusene ligger meget tæt men sådan er det jo i de områder hvor vi alle gerne vil holde ferie.

D.
sagde , Danmark

Fantastisk feriehus – lækkert, rent og alt helt i orden. Vi har været i mange huse, men aldrig et med så meget af køkkenting, service.

D.
sagde , Danmark

Gratis slut rengøring er et stort plusGodt indrettetSoverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.400
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (225 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser, gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...