Lækkert sommerhus i Søndervig med sauna og boblebad

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 375, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6830
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Et virkeligt lækkert sommerhus i Søndervig, opført i de bedste materialer. Huset er lyst og rummeligt og smagfuldt indretttet. Her er masser af komfort, bl.a. sauna og boblebad. Huset ligger tæt på stranden i Søndervig og tæt på strøget, hvor der er gode shoppingmuligheder. Desuden er der installeret en ladeboks ved feriehuset, hvis I ankommer med el-bil.

Midt i det hele

Dette flotte sommerhus har alt hvad man kan ønske sig på en vellykket ferie. Huset ligger centralt i Søndervig, men alligevel kun få hundrede meter fra den flotte sandstrand. I kort afstand fra huset finder du Søndervigs spændende og udfordrende golfbane. Her er også gode indkøbsmuligheder, både dagligvarer og specialbutikker.

Meget velindrettet

Det flotte hus har 3 soveværelser, med plads til i alt 6 personer og en hems med 2 ekstra sovepladser. Alle soveværelser er indrettet med gode boksmadrasser og skabe. Alle værelserne har trægulve. Huset har 2 flotte badeværelser med gulvvarme. Her er sauna og et af badeværelserne har desuden boblebad.

Moderne indrettet køkken med kogeø, opvaskemaskine, stor fryser og mikroovnog Quooker. Køkkenet står i åben forbindelse med stuen, som er lækkert indrettet med komfortable møbler, fladskærm og brændeovn samt loft åbent til kip. Huset er udstyret med energibesparende varmepumpe, centralstøvsuger og gratis trådløst internet. Til de mindste er det barneseng og barnestol.

Afskærmet terrasse

Nyd den friske luft på den dejlige afskærmede og delvist overdækkede terrasse, som er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6830

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren bereits das zweite Mal in dem Haus, weil es uns so gut gefallen hat. Die Ausstattung ist absolut i.O.
Der kombinierte Ess-Wohn- und Küchenbereich sind das Herzstück des Hauses. Die Schlafzimmer sind mit guten Matratzen und Kissen ausgestattet. Uns hat es an nichts gefehlt. Herrlich war auch die gute Lage und das ruhige Umfeld.

DE
D.
sagde , Borken

Im großen und ganzen hat es uns an nichts gefehlt . Großer geräumiger Wohn und Essbereich . Schlafzimmer und Badezimmer waren in einem guten Zustand. Wir kommen gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war alles super

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.400
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (225 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...