Enestående sommerhus i første klitrække med sauna og udsigt

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon
Jens Jensens Vej 64, Søndervig - Søg på husnr. i6834

Dette 6 personers-sommerhus er arkitekttegnet og energivenligt med en moderne indretning, bl.a. wellnessbadeværelse, panoramasauna og udendørsbruser tilpasset den over 3.000 m2 lyngbeklædte naturgrund, som ligger i 1. klitrække kun 75 meter fra stranden! Der er fokus på lys, udsyn og enkelthed, hvilket giver en helt speciel atmosfære.

Gennemlyst opholdsstue med pejs, fantastisk udsigt og egen sauna

Dette femstjernede feriehus byder med sine store vinduespartier på en unik atmosfære. Hele opholdsstuen er gennemlyst, og I har en fantastisk udsigt mod klitterne. Især ved solnedgang og i den kolde årstid med varmen fra pejsen opstår der en romantisk stemning.

Uanset om I slapper af på sofaen eller laver mad i det moderne køkken, er I altid sammen og kan planlægge feriens udflugter. Fra de 3 rummelige soveværelser med loft til kip er der udgang til grunden, og fra master bedroom er der direkte adgang til en skøn morgenterrasse.

Sommerhuset har et wellness-badeværelse med badekar og dobbeltbruser, hvor I kan glemme den travle hverdag med et dejligt varmt bad eller en tur i saunaen. Fra saunaen er der desuden en uhindret panoramaudsigt over klitlandskabet.

Sommerhuset er energivenligt og udstyret med både højhastighedsinternet og fladskærms-tv med parabol.

Åben terrasse, udendørsbruser og kun 75 meter til havet

Beliggenheden på Jens Jensens Vej 64 er helt ugeneret, og I har adgang til den høje klit bag sommerhuset med en forrygende udsigt over Ringkøbing fjord og Vesterhavet.

Der er også kun 75 meter til stranden. Efter en dukkert i havet eller på de varme sommerdage kan I få et forfriskende bad i udendørsbruseren. Der er ugenerede terrasser på begge sider af sommerhuset, afskærmet af den kuperede klitgrund, så I er sikret læfyldte omgivelser, når solen skal nydes.

Gode muligheder for cykelture og besøg i Søndervigs ferieby

Havet ligger kun et stenkast væk og indbyder til friske spadsereture, som også de firbenede feriegæster helt sikkert vil elske. Har I lyst til en cykeltur, kan I låne cykler ved Søndervig Funbikes.

Til Søndervigs centrum er der ca. 2 km. Den charmerende by byder på god underholdning med sine mange butikker, små caféer og lækre restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 3.063
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...