Hyggeligt sommerhus til 6 – kun 250 m fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Hafavej 149, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6879
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at holde en dejlig ferie ved Vestkysten, så kunne Hafavej 149 bestemt være en mulighed. Det hyggelige sommerhus ligger kun 250 m fra Vesterhavet og 1500 m fra centrum af Søndervig. Der er 6 sovepladser i huset og det er tilladt at medbringe 1 hund. Der er en god lukket terrasse mod syd, og en hyggelig grund, som er delvis naturgrund og delvis plænegrund. Her er både gynger, trampolin og sandkasse, som helt sikkert vil være et hit for de mindste i familien. Der er desuden også carport.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn

Et godt og hyggeligt sommerhus i Søndervig, bygget i træ og med loft til kip, samt en god indretning. Der er 3 soveværelser i sommerhuset, det ene værelse har 1 seng, derudover er der et værelse med 2 senge og endelig et værelse med 2 senge og 2 køjesenge i. 

På hemsen er der også en enkelt soveplads. Badeværelset har gulvvarme, bruseniche og vaskemaskine. I køkkenet er der opvaskemaskine, mikroovn og fryser på 60 L. Køkkenet er placeret i husets nordvestlige hjørne, ligesom husets indgang er det. Stuen ligger i forbindelse med køkkenet, blot med dets store vinduesparti placeret mod syd. Den er rigtig hyggelig og er indrettet med gode møbler, en skøn brændeovn, et fladskærms-TV, en radio m/CD-afspiller, DVD og gratis trådløst internet. Fra stuen er der også udgang til den lukkede og delvis overdækkede terrasse mod syd.

Lukket terrasse og grund med trampolin og gynger

I har en rigtig god og dejlig lukket terrasse, langs den sydlige facade. Den er også delvis overdækket, og ideel til hyggelige grill aftener i sommermånederne, og med bruset fra Vesterhavet i baggrunden. Derudover er luften vidunderlig frisk året rundt, og terrassen er et skønt sted for både børn og familiens hund. Vesterhavet og klitterne ligger meget tæt på huset, Søndervigs centrum er kun en kort gåtur borte. Golfbanen har 27 huller, nogle af hullerne er kun få hundrede meter fra huset, og er velegnet til spil det meste af året. Er man til lystfiskeri, er Hvide Sande et rigtigt godt bud, hvor man kan fiske fra slusen, fjorden og havet. Alt i alt, dette hus skaber rammerne om en rigtig god ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6879

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, ein wenig in die Jahre gekommenes, aber sehr gepflegtes Ferienhaus. Aufgrund der Größe des Badezimmers für nicht mehr als 4 Personen.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt og hyggeligt sommerhus i perfekt gå afstand til både strand og by.

Huset bærer præg af at være af ældre dato men alt fungerer som det skal!

Vi kommer gerne igen☀️

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus, in dem die grundsätzlichen Dinge für einen entspannten Familienurlaub mit Hund vorhanden sind. Der unglaublich tolle Strand ist nur wenige Meter entfernt über die Dühnen zu erreichen. Zwei Möglichkeiten, um draussen zu sitzen,u.a. eine eingezäunte Terasse. Für ältere Tage ein Kamin und zum frühstücken mit Sonnenschein (auch an kühleren Tagen) ein Wintergarten mit grossem Tisch.
Einzelne Dinge sollten erneuert werden, sind aber nicht existenziell.
Auf jeden Fall weiterzuempfehlen!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.500
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Enkeltsenge, 1 Etageseng, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...