Sommerhus med carport og tæt på strand i Søndervig

3.5
icon
icon
icon
icon

Hafavej 149, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6879
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt sommerhus bygget i 1998 beliggende på Hafavej, kun 250 m fra Vesterhavet og 1500 m fra centrum af Søndervig. Der er 6 sovepladser i huset og set er tilladt at medbringe 1 stk. hund. Der er en god lukket terrasse mod syd, en hyggelig, delvis naturgrund og delvis plænegrund samt en carport.

Et godt sommerhus

Et godt og hyggeligt sommerhus i Søndervig, bygget i træ og med loft til kip, samt en god indretning. Der er 3 soveværelser. 2 af værelserne har hver 2 enkelt senge og det sidste værelse har en enkelt seng. På hemsen er der også en soveplads. Badeværelset har gulvvarme, bruseniche og vaskemaskine. I køkkenet er der opvaskemaskine, mikroovn og fryser på 60 L. Køkkenet er placeret i husets nordvestlige hjørne, ligesom husets indgang er det. Stuen ligger i forbindelse med køkkenet, blot med dets store vinduesparti placeret mod syd. Den er rigtig hyggelig og er indrettet med gode møbler, en flot brændeovn, et fladskærms-TV, en radio m/CD-afspiller, DVD og gratis trådløst internet. Fra stuen er der også udgang til den lukkede og delvis overdækkede terrasse mod syd.

Dejlig terrasse

I har en rigtig god og dejlig lukket terrasse, langs den sydlige facade. Den er også delvis overdækket, og ideel til hyggelige grill aftener i sommer månederne, og med bruset fra Vesterhavet i baggrunden. Derudover er luften vidunderlig frisk, året rundt, og terrassen er et skønt sted for både børn og familiens hund. Vesterhavet og klitterne ligger meget tæt på huset, Søndervigs centrum er kun en kort gåtur borte. Golfbanen har 27 huller, nogle af hullerne er kun få hundrede meter fra huset, og er velegnet til spil det meste af året. Er man til lystfiskeri, er Hvide Sande et rigtigt godt bud, hvor man kan fiske fra slusen, fjorden og havet. Alt i alt, dette hus skaber rammerne om en rigtig god ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6879

D.
sagde , Danmark

Huset har hvad der står i beskrivelsen. Ligger meget tæt på vandet.

D.
sagde , Årup

Et hyggeligt og godt indrettet feriehus. Udestuen er et absolut plus for huset. Det er beliggende på fin grund og tæt på vandet. Der er ingen varme i det ene soveværelse, men bliver fint opvarmet af varmen fra stuen. Vi havde ikke problemer med at holde varmen hen over nytår. Kan helt sikkert anbefale huset.

D.
sagde , Storvorde

Et dejligt hus som et sommerhus skal være.Dejlig omgivelser terrasse til at slappe af iSoverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.500
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Enkeltsenge, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...