Luksushus i Søndervig med skøn terrasse og udendørs bruser

5
icon
icon
icon
icon
icon
4918
Nordsøvej 422B, Søndervig - Søg på husnr. i6892

Luksushus med fantastisk beliggenhed i Søndervig, helt ud til fredningslinjen. Huset er bygget og gennemført i gode materialer og fremstår i en høj kvalitet. Indretningen er særdeles smagfuld, og ideel for 6 personer. Der er en udsøgt og skøn lukket terrasse, perfekt for familier med børn og hund.

Kvalitet og luksus

Dette lækre luksusferiehus kan danne rammen om en vidunderlig ferie i Søndervig, tæt på byen og kun 250 m fra Vesterhavet. Fra man kører op til huset er alt i en høj og eksklusiv kvalitet, en flot indkørsel, en skøn carport og et hus bygget i 2009 i klassiske og gode materialer og med en helt unik og skøn lukket terrasse.

Huset har en energibesparende varmepumpe, og der er gulvvarme overalt. Der er 4 soveværelser i sommerhuset, alle har et fladskærms-TV på væggen. På de 2 nordlige værelser er der en seperat reciever til hvert TV, således du her selv kan vælge, hvilke tyske kanaler, du evt. ønsker at se.

Der er 2 badeværelser begge med bruseniche. På det store badeværelse finder I en hjørnespa, vaskemaskinen og tørretumbleren er gemt bag skydedørsskabene. Der er et fladskærms-TV på væggen. Køkkenet er placeret midt i huset, og er det naturlige omdrejningspunkt. Her er masser af plads til hele familien.

Spiseafdelingen er placeret i forbindelse med køkkenet, og herfra er der en dør til terrassen mod vest og en til terrassen mod øst. Stuen er hyggeligt indrettet med flotte møbler, der er en indbygnings brændeovn, et kæmpe fladskærms-TV med tyske kanaler, iPod Dock, en DVD og gratis trådløst internet.

Vidunderlig terrasse med udendørsbruser

Der hører en en meget skøn terrasse til dette dejlige feriehus. Den er helt lukket, så både børn og hund kan færdes frit omkring og hele familien kan føle sig i trygge omgivelser. Derudover er der mulighed for at nyde solen hele dagen, ligesom der altid vil være mulighed for at finde læ, idet husets arkitektur danner grundlag for læfyldte områder. På terrassen er der endvidere en udebruser, så sandet kan skylles af efter turen til stranden. Vesterhavets brusen fornemmes tydeligt, ligesom havluften gør det. Det smukke og varierede klitlandskab er smukt året rundt, og kan naturligvis nydes fra huset og fra terrassen mod vest. Søndervig centrum ligger kun ca. 1,5 km fra sommerhuset, hvor der er gode spise og indkøbsmuligheder. Blot 4 km fra huset er der en flot 27 hullers helårs golfbane, og kun ca. 11km til både Ringkøbing og Hvide Sande.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.202
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...