Luksushus i Søndervig med skøn terrasse og udendørs bruser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 422B, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6892
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Luksushus med fantastisk beliggenhed i Søndervig, helt ud til fredningslinjen. Huset er bygget og gennemført i gode materialer og fremstår i en høj kvalitet. Indretningen er særdeles smagfuld, og ideel for 6 personer. Der er en udsøgt og skøn lukket terrasse, perfekt for familier med børn og hund. Der er desuden et kraftstik til rådighed til opladning, hvis I ankommer med el-bil.

Kvalitet og luksus

Dette lækre luksusferiehus kan danne rammen om en vidunderlig ferie i Søndervig, tæt på byen og kun 250 m fra Vesterhavet. Fra man kører op til huset er alt i en høj og eksklusiv kvalitet, en flot indkørsel, en skøn carport og et hus bygget i 2009 i klassiske og gode materialer og med en helt unik og skøn lukket terrasse.

Huset har en energibesparende varmepumpe, og der er gulvvarme overalt. Der er 4 soveværelser i sommerhuset, alle har et fladskærms-TV på væggen. På de 2 nordlige værelser er der en seperat reciever til hvert TV, således du her selv kan vælge, hvilke tyske kanaler, du evt. ønsker at se.

Der er 2 badeværelser begge med bruseniche. På det store badeværelse finder I en hjørnespa, vaskemaskinen og tørretumbleren er gemt bag skydedørsskabene. Der er et fladskærms-TV på væggen. Køkkenet er placeret midt i huset, og er det naturlige omdrejningspunkt. Her er masser af plads til hele familien.

Spiseafdelingen er placeret i forbindelse med køkkenet, og herfra er der en dør til terrassen mod vest og en til terrassen mod øst. Stuen er hyggeligt indrettet med flotte møbler, der er en indbygnings brændeovn, et kæmpe fladskærms-TV med tyske kanaler, iPod Dock, en DVD og gratis trådløst internet.

Vidunderlig terrasse med udendørsbruser

Der hører en en meget skøn terrasse til dette dejlige feriehus. Den er helt lukket, så både børn og hund kan færdes frit omkring og hele familien kan føle sig i trygge omgivelser. Derudover er der mulighed for at nyde solen hele dagen, ligesom der altid vil være mulighed for at finde læ, idet husets arkitektur danner grundlag for læfyldte områder. På terrassen er der endvidere en udebruser, så sandet kan skylles af efter turen til stranden.

Vesterhavets brusen fornemmes tydeligt, ligesom havluften gør det. Det smukke og varierede klitlandskab er smukt året rundt, og kan naturligvis nydes fra huset og fra terrassen mod vest. Søndervig centrum ligger kun ca. 1,5 km fra sommerhuset, hvor der er gode spise og indkøbsmuligheder. Blot 4 km fra huset er der en flot 27 hullers helårs golfbane, og kun ca. 11km til både Ringkøbing og Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6892

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist von außen wie von innen eine Wohlfühloase.
Die Innenaustattung des Hauses lässt keine Wünsche offen,alle Einrichtungsgegenstände sind stilgerecht auf eineiander Abgestimmt und es ergibt sich ein wohliges Ambiente. Das räumliche offene Konzept mit Kamin und vielen verschiedenen Sitzgelegenheiten lädt zum entspannen ein.Auch bei den Schlafräumen sehr gemütlich und jeder hat einen Rückzugsort.
Wir würden das Haus jederzeit wieder buchen und auch weiteremfehlen.Das wunderschöne Ferienhaus befindet sich in ruhiger Dünenlage, nah am Meer.
Man Steht mit wohligem Meeresrauschen auf und geht mit ihm schlafen ,einfach herrlich.
Dadurch das das Haus in einer kleinen Sackgasse liegt ist es ruhig aber Wege zum Spazieren und auch Fahrrad fahren sind nah.Einkaufsmöglichkeiten sind in 30 Minuten zu Fuß zu erreichen .Naturlich ist der saubere ,schnell zu erreichbare Strand das schönste für uns und die Kinder gewesen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich würd nichts ändern! Einfach sehr schön.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus mit praktischer Möbilierung, zentrale Küche, bequeme Betten. Super Lage an den Dünen, kurze Entfernung zu Fuß an den herrlichen Sandstrand. Großflächige Terrasse mit mehreren Sitzmöglichkeiten, eingezäunt, super auch mit Hund.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.202
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...