Hyggeligt og energivenligt sommerhus tæt på klitter

4
icon
icon
icon
icon

Hafavej 131, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6917
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt sommerhus, som blev gennemrenoveret i 2013. Det har en skøn beliggenhed på en fredfyldt naturgrund tæt på klitterne, Vesterhavet og Søndervig centrum. Huset er lyst, venligt, særdeles smagfuldt indrettet. Der er en energisparende varmepumpe i huset samt trådløst internet. 1 Hund må medbringes.

Et hyggeligt sommerhus – energivenlig

Dette sommerhus har 4 soveværelser. 3 af værelserne har hver en dobbeltseng og det sidste har 2 enkeltsenge. Der er 2 gode badeværelser, begge har gulvvarme og en bruseniche. Det store badeværelse er endvidere udstyret med en hjørnespa og en sauna, samt vaskemaskine og tørretumbler. I køkkenet er der en opvaskemaskine og en mikroovn. Stuen er hyggeligt indrettet, og møblerne passer godt sammen med de flotte hvide vægge og lofter. Der er et fladskærms-TV, DVD, gratis trådløst internet og en energibesparende varmepumpe.

Gode terrasser – tæt på klitter

Ved dette sommerhus finder I nogle rigtig gode terrasser, og I har derfor næsten altid mulighed for at sidde i læ og nyde Vesterhavets brusen. Der er en god terrasse mod sydøst, som er delvist afskærmet mod vest. Den østlige terrasse er også delvist afskærmet mod nord af udhuset. Og mod nordøst er der yderligere en terrasse, som også er delvist afskærmet og delvist overdækket. Ønsker man at spise eller shoppe i Søndervig centrum, så er der kun ca. 10 minutters gang, ligesom Vesterhavet kun er 200 m fra sommerhuset.

Liste

Liste over vores sommerhuse tæt på klitter.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6917

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist etwas in die Jahre gekommen und das eine oder andere wird auch nicht zu ändern sein, so der hohe Haustüreinstieg und die Stufe die in beide Badezimmer führt, für gehbehinderte Gäste nicht ratsam. Doch das Haus war sauber und gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großzügiges Haus mit sonniger Terrasse. In zwei Minuten am Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes Bungalow mit 4 Schlafzimmmern und guter Aufteilung. Geeignet für Urlaube mit großen Familien oder 2 Familien. Vollständige Ausstattung.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:118 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2013 / 1971

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...