Velholdt sommerhus med skøn terrasse tæt på klitter

4
icon
icon
icon
icon

Hvidbjergvej 113, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6942
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt sommerhus på en skønt beliggende naturgrund i Søndervig kun 250 m fra Vesterhavet. Der er en fantastisk lukket terrasse mod syd og mod øst, ideel det meste af dagen, samt for familier med børn og med hund. Huset er beliggende i yderste klitrække, og fremstår velholdt inde og ude.

Et dejligt velholdt sommerhus

Dette sommerhus er bygget i 2004 og har plads til 8 personer fordelt på 4 soveværelser. 2 af værelserne har begge en dobbeltseng, de sidste 2 værelser har begge 2 enkeltsenge, og på alle værelser er der trægulve. Huset har 2 badeværelser med fliser, bruseniche og med gulvvarme. På det store badeværelse er der en sauna og en 2 personers hjørnespa. På det mindre badeværelse er der også en vaskemaskine og en tørretumbler. I køkkenet og i den store, dejlige stue er der loft til kip og klinkegulv med gulvvarme. I køkkenet er der en fryser på 165 l, en mikroovn og en opvaskemaskine. Stuen er hyggeligt og smagfuldt møbleret, og der er et stort fladskærms-TV, en brændeovn, en radio m/CD-afspiller, gratis trådløst internet og parabol med tyske kanaler. Der er også en DVD-afspiller i huset. Det er tilladt at medbringe 1 stk. hund i dette sommerhus.

Vidunderlig terrasse tæt på klitter

Terrassen er intet mindre end fantastisk. Den strækker sig omkring huset fra øst og mere end husets længde mod syd. Den er stor, helt lukker og delvist overdækker mod syd, så der er ofte mulighed for læ. På den kuperede naturgrund er der et gyngestativ. Og området ved dette sommerhus er særdeles eftertragtet, dels fordi det ligger helt ud til det store fredede klitareal, som ligger helt op til Vesterhavet. Derudover er Søndervig centrum kun 1000 m væk, så skal der handles eller ønsker man at spise på en af byens restauranter, kan man klare dette uden at medbringe bil.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6942

D.
sagde , Danmark

Fin stand

D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus med god plads

D.
sagde , Danmark

Skønt hus. Dejlig belligenhed tæt på vandet.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:128 / 1.250
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (165 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...