Kvalitetshus i Søndervig med lækker udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon
Hafavej 161, Søndervig - Søg på husnr. i6950
Gæsterne siger: icon icon

Et kvalitetshus i Søndervig, moderne indrettet og med en lækker udendørs spa på terrassen. Velegnet til 2 familier, tæt på byen og Vesterhavet. 4 gode soveværelser, alle med TV og DVD – også på hemsen. Internet i huset og 2 hunde tilladt.

Feriehuset, hvor alle kan slappe af og nyde ferien

Et lækkert sommerhus i en flot og moderne arkitektur og med god plads til 8 personer. Der er loft til kip i køkken og stue og store flotte vinduespartier, som gør huset særdeles indbydende. Huset rummer alle de faciliteter, man forventer i et nyere og spændende sommerhus, hvor både børn og voksne kan hygge sig sammen og separat.

En flot udespa

Der er en flot og stor udespa placeret på den sydøstlige terrasse, her er der rigelig plads til 4 personer. Den er brugbar hele året rundt og en sådan terrasse finder man ikke ved mange huse.

Skøn plænegrund

Huset ligger på en skøn plænegrund, som er meget velegnet til leg for børnene eller en rask fodboldkamp mellem de to opstillede fodboldmål. Der er også gynge og en sandkasse til de helt små. De voksne kan nyde børnenes leg fra den skønne terrasse, som er delvist overdækket mod syd.

Hund velkommen

I dette hus er det tilladt at medbringe 2 stk. hund. Huset er særdeles rengøringsvenligt, idet der er klinkegulve over hele huset. Området giver mulighed for mange skønne vandreture, Vesterhavet er kun 400 m fra huset, ligesom Søndervig centrum er inden for gåafstand. Sandskulpturene og Beach Bowl er altid et besøg værd, ligesom områdets 27 hullers golfbane ligger tæt på sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6950

D.
sagde , Vejle

Et pænt og velfungerende sommerhus, med en rigtig god beliggenhed. God afstand til indkøb,strand og natur.Stille og rolige omgivelser.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...