Kvalitetshus i Søndervig med lækker udespa

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hafavej 161, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6950
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et kvalitetshus med beliggenhed på Hafavej 161 i Søndervig, moderne indrettet og med en lækker udendørs spa på terrassen. Velegnet til 2 familier, tæt på byen og Vesterhavet. 4 gode soveværelser, alle med TV og DVD – også på hemsen. Internet i huset og 2 hunde tilladt.

Feriehuset, hvor alle kan slappe af og nyde ferien

Et lækkert sommerhus i en flot og moderne arkitektur og med god plads til 8 personer. Der er loft til kip i køkken og stue og store flotte vinduespartier, som gør huset særdeles indbydende. Huset rummer alle de faciliteter, man forventer i et nyere og spændende sommerhus, hvor både børn og voksne kan hygge sig sammen og separat.

En flot udespa

Der er en flot og stor udespa placeret på den sydøstlige terrasse, her er der rigelig plads til 4 personer. Den er brugbar hele året rundt og en sådan terrasse finder man ikke ved mange huse.

Skøn plænegrund

Huset ligger på en skøn plænegrund, som er meget velegnet til leg for børnene eller en rask fodboldkamp mellem de to opstillede fodboldmål. Der er også gynge og en sandkasse til de helt små. De voksne kan nyde børnenes leg fra den skønne terrasse, som er delvist overdækket mod syd.

Hund velkommen

I dette hus er det tilladt at medbringe 2 stk. hund. Huset er særdeles rengøringsvenligt, idet der er klinkegulve over hele huset. Området giver mulighed for mange skønne vandreture, Vesterhavet er kun 400 m fra huset, ligesom Søndervig centrum er inden for gåafstand. Sandskulpturene og ligesom områdets 18 hullers golfbane ligger tæt på sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6950

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sowohl für die ganz Kleinen also auch für AÄtere Urlauber bestens geeignet es ist sehr barrierearm also auch für Menschen mit Handicap
Der Weg vom Autoabstellplatz und Haustür ist so gering das Ausladen und Einladen vom Gepäck sehr einfach ist.
Die Fließen lassen sich sehr einfach reinigen auch mit Hund.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus mit leichten Gebrauchspuren. Großartiger Außenbereich mit "eingezäuntenr" Terrasse. Vor allem für kleine Kinder und mit Hunden. Schöner Wellnessbereich, Toller offener Küchen-Wohnbereich mit insgesamt guter Ausstattung.Einziges Manko sind die kleinen Schlafzimmer
für eventuell bewegungseingeschränkte Gäste.
Gute Nähe zum Strand. Von unsere Seite empfehlenswert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, gepflegtes, grosses Haus mit super Ausstattung. Der Aussenwhirlpool war super und hat auch im Winter die Temperatur sehr gut gehalten. Alles war wie im Prospekt beschrieben und es funktionierte auch alles so wie es soll. Sehr gute Wärmeisolierung des Hauses. Angenehmes Wärmermpfinden auch durch die Fussbodenheizung in Wohnzimmer und Küche. Scheint alles regelmäßig renoviert und instandgesetzt zu werden. Wir waren sehr zufrieden.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...