Femstjernet feriehus med sauna og vildmarksbad i første klitrække

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 346, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6954
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en luksuriøs sommerhusferie i det vestjyske klitlandskab – så tæt på havet, at I kan høre bølgebrus fra terrassen? Så er dette femstjernede feriehus på Nordsøvej 346 bestemt værd at se nærmere på! De totalrenoverede omgivelser byder blandt andet på en sauna, en hems med altan og havudsigt samt et vildmarksbad og udebruser på terrassen. Beliggenheden er helt fantastisk, på en stor naturgrund i første klitrække i Søndervig, kun 200 meter fra Vesterhavet.

Totalrenoveret sommerhus med velafstemt indretning og brændeovn

Det femstjernede sommerhus i Søndervig rummer plads til op til 6 gæster og er den helt ideelle feriedestination for familien eller vennerne, der sætter pris på kvalitet og wellness.

Sommerhuset har i 2020 gennemgået en totalrenovering og fremstår lyst og åbent med store vinduespartier, der inviterer den omkringliggende natur indenfor. Det velafstemte indre byder på den perfekte kombination af moderne indretning og hyggelig sommerhusstil – selvfølgelig med brændeovn.

Luksusferie ved vandet med sauna, stort vildmarksbad og altan med havudsigt

Rammerne er i den grad sat for en luksusferie ved vandet. På det ene af sommerhusets 2 badeværelser er der indgang til egen sauna, og på terrassen står et stort vildmarksbad, der har plads til alle gæster på én gang.

Indenfor finder I en hems med udgang til en altan. Herfra har I ikke kun en fantastisk udsigt ud over det uberørte klitlandskab; I har også havkig!

Fantastisk beliggenhed i første klitrække, et stenkast fra nærmeste strandopgang

I får en helt fantastisk beliggenhed i første klitrække i Søndervig. Fra terrassen kan I nyde de naturskønne omgivelser, mens I daser i liggestolene eller samles rundt om havebordet til en lækker frokost i solen. Der står selvfølgelig også en grill til rådighed.

Vesterhavet ligger blot 200 meter væk, og der er kun et stenkast til nærmeste strandopgang. Efter en tur ved vandet kan I skylle fødderne rene for sand under udendørsbruseren på terrassen – som har både koldt og varmt vand.

Søndervig – en ferieby med masser af aktiviteter og muligheder

I Søndervig finder I aktiviteter for alle aldre og interesser. Her kan I tage på shoppetur, spise god mad og købe lækre is. Fra maj til november kan I betragte de imponerende sandskulpturer, når den årlige Sandskulpturfestival afholdes.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6954

DE
D.
sagde , Neuhaus (Oste)

Das Haus wurde renoviert und befindet sich in einem sehr guten Zustand.
Die Lage ist sehr schön, da das Haus in letzter Dünenreihe steht und es nicht weit zum Strand (ca. 300m) ist.
Die notwendigen Dinge sind in der Küche vorhanden.
Das Haus ist gut isoliert, eine Wärmepumpe ist installiert sowie ein Kaminofen vorhanden. So lässt sich das Haus auch im Winter gut nutzen.
Mit Finnischen Fassbad und Sauna ist auch für Wellness gesorgt. Beides lässt sich bequem mit 4 Personen nutzen, für eine 5 Person wäre auch Platz.

DE
D.
sagde , Celle

Ein sehr schönes Ferienhaus inmitten einer Dünenlandschaft.

Alles sehr naturbelassen und sehr ruhig gelegen.
Man kann kann das Meer hören!
Zum Ausschlafen und Erholen perfekt!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und gemütliches Ferienhaus, mit einer guten Akustik und einem wunderbaren Blick vom Balkon über die Dünen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 3.426
Renoveret / Byggeår:2020 / 1920

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...