Moderne ferielejlighed i hjertet af Søndervig – 200 meter fra stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Badevej 5 lejlighed 1 th., Søndervig

- Sommerhusnr.: i6963
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Denne luksuriøse ferielejlighed ligger i hjertet af Søndervigs hyggelige ferieby og kun 200 meter fra stranden. De stilfulde omgivelser rummer plads til 6 personer, og hunden er også velkommen. Et helt ideelt valg til jer, der gerne vil bo tæt på alting!

Stilfuld og rummelig ferielejlighed med afskærmet terrasse

Ferielejligheden på Badevej 5, 1. th. byder på hele 110 stilfulde og rummelige kvadratmeter og god plads til 6 feriegæster. Den moderne indretning indbefatter alle praktiske nødvendigheder: Opvaskemaskine i køkkenet, 2 badeværelser med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler samt en hurtig og stabil internetforbindelse, så I uden problemer kan streame film og serier på jeres medbragte iPads og computere.

Med til ferielejligheden hører en afskærmet terrasse med havemøbler, liggestole og grill, så I kan dase i solen og spise lækre feriemiddage rundt om havebordet.

Bo midt i Søndervig – få minutters gang fra direkte strandopgang

Med ferieadresse på Badevej har I alting lige uden for døren. Her kommer I til at bo i Søndervigs hyggelige bymidte med fine butikker, gode restauranter, indkøbsmuligheder og bageri inden for få hundrede meters radius.

Den nærmeste strandopgang ligger også på Badevej, og blot 200 meter skiller jer fra det brusende Vesterhav. Strandopgangen er desuden direkte, så alle kan komme med helt ned til vandkanten – og både børnene og hunden vil elske at få lov til at tumle i sandet og gå på opdagelse i den spændende natur.

I kan også planlægge en udflugt til den lille havneby Hvide Sande, som ligger 10 minutters kørsel syd for Søndervig. Her er en helt speciel og autentisk atmosfære med fiskekuttere, lystfiskere ved kajen og små caféer ved havnekanten.

 

*Der findes parkeringsplads til lejligheden.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6963

DK
D.
sagde , Danmark

Så dejlig og fin en lejlighed, pæn og enkelt indrettet uden for meget “ nips”

DE
D.
sagde , Deutschland

Wow, eine tolle Wohnung. Die Lage – 200 m zum Strand !!!! – und direkte Einkaufsmöglichkeiten für den täglichen Bedarf und weiteres sind toll. Die Ausstattung, außergewöhnlicher Baustil und Aufteilung der Wohnung sind sehr einladend. Die Wohnung ist schön hell durch die vielen Fenster. Fast rundherum gibt es eine Dachterrasse. Auf der kleinen Terrasse – direkter Ausgang von der Küche – lässt sich das bunte Treiben auf der Straße zum Strand beobachten. Ein großer Tisch mit Stühlen sowie 2 Liegestühle befinden sich auf der größeren Terrasse. In der offenen Küche macht es Spaß zu Kochen. Ein Badezimmer ist direkt vom Schlafzimmer (mit Doppelbett) begehbar. Ein weiteres kleineres Badezimmer – auch mit Dusche – befindet sich direkt im Eingangsbereich. Ein weiteres Schlafzimmer mit 2 Betten sowie ein "Spitzboden" mit Betten (über eine Leiter erreichbar) sind vorhanden. Wohnung und Inventar waren sehr sauber und gepflegt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und wieder eine schöne Zeit in Søndervig verbracht.

DE
D.
sagde , Syke

Sehr schöne Wohnung geschmackvoll eingerichtet.
Große Schränke und viel Staufläche

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:110 / 225
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...