Hyggeligt sommerhus med sauna i Søndervig tæt på strand og by

3
icon
icon
icon

Nordsøvej 185, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6973
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette hyggelige sommerhus på Nordsøvej 185 er moderniseret i 2020, og et ideelt valg til en familieferie ved Vesterhavet. Her er plads til 8 personer, og hundene er også velkomne. Indretningen byder på ren afslapning med blandt andet brændeovn og sauna, og udenfor venter jer to terrasser og en god have med gyngestativ. Sommerhuset ligger i gåafstand til både Søndervigs centrum og stranden.

Afslapning og samvær med brændeovn og sauna

Sommerhusets 110 kvadratmeter er fordelt på to etager. I stueplan finder I alrummet med køkken, spiseafdeling og stue i ét, to badeværelser og to soveværelser. De to resterende soveværelser finder I på førstesalen.

Den smagfulde indretning sætter rammerne for en ferie med masser af afslapning og godt samvær. I alrummet kan I skrue op for feriehyggen ved at tænde op i brændeovnen. Den knitrende ild er en garanti for hyggelig stemning, mens I spiser en god middag rundt om spisebordet og planlægger morgendagens aktiviteter.

Trænger I til at komme helt ned i gear, er der adgang til sommerhusets sauna fra det største af de to badeværelser. Her får ferien et ekstra touch af wellness.

Velholdt naturgrund, læfyldte terrasser og have med legehus

I kommer til at bo på en velholdt naturgrund, omkranset af træer og buske og dermed godt afskærmet fra resten af ferieområdet. Både på nord- og sydsiden af feriehuset er der en god, læfyldt terrasse, udstyret med havemøbler, liggestole og grill, så I kan få det bedste ud af de solrige dage.

Mens I læser en god bog i solen eller tilbereder aftensmaden på grillen, kan børnene og hundene lege i haven, hvor der også står et legehus.

Kun ti minutters gang til stranden og Søndervigs centrum

Med ferieadresse på Nordsøvej 185 i Søndervig kommer I til at bo i gåafstand til det hele. Kun 700 meter skiller jer fra det fascinerende Vesterhav, som året rundt inviterer til gåture langs vandet. Børnene vil elske at samle sten og muslinger, og mon ikke hundene også vil være begejstrede for at udforske stranden og dyppe poterne i havet?

Søndervigs centrum ligger 750 meter væk, og ti minutters gang bringer jer ind til diverse forretninger, købmand, bager og lækre spisesteder. Der findes også diverse aktivitetsmuligheder i byen; bowling, minigolf, badeland og tennis er blot nogle af dem.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 1.202
Renoveret / Byggeår:2000 / 1966

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...