Charmerende sommerhus til 6 personer i Søndervig, hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Hvidbjergvej 28, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6981
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Længes I efter en sommerhusferie ved Vesterhavet? Så er Hvidbjergvej 28 måske den helt rigtige ferieadresse til jer! Feriehuset rummer plads til 6 personer og er indrettet i charmerende, klassisk sommerhusstil. Der er flere gode terrasser, og beliggenheden er både strandnær og kort vej fra Søndervigs ferieby. Hunden er også velkommen.

Familieferie ved Vesterhavet i charmerende og indbydende sommerhus

Sommerhuset er et ideelt valg til en familieferie. Her er plads til 6 personer, og I kan også tage hunden med på ferien. Der er ingen tvivl om, at I hurtigt vil falde til i de indbydende omgivelser, og indretningen emmer af klassisk sommerhusstil med kærlige detaljer og et herligt lysindfald.

Sommerhusets hjerte er det kombinerede stue- og køkkenalrum. Her kan I samle hele flokken til en masse skønne feriestunder med kortspil, afslapning på sofaen og lækre middage rundt om spisebordet. Brændeovnen sørger med sine knitrende flammer for at sende feriestemningen helt til vejrs på sene aftener såvel som regnfulde dage.

Afskærmet og lukket terrasse, læfyldt beliggenhed på afskærmet naturgrund

Der er både en øst- og sydvestvendt terrasse ved sommerhuset, der er henholdsvis afskærmet og lukket. I kan altså hele dagen lang finde en læfyldt plads i solen. På de lune aftener kan I rykke aftensmaden udenfor og planlægge morgendagens udflugter rundt om havebordet.

I efteråret 2021 er der blevet foretaget tilbygning i form af en overdækket fuldt isoleret terrasse på ca. 18 kvadratmeter på sommerhusets sydside. Derudover er begge terrasser blevet fornyet og den vestvendte terrasse er blevet tillagt 5-6 kvadratmeter ekstra.

Feriehuset har en dejlig beliggenhed på en naturgrund, der er godt afskærmet af træer og buskads. Der er både gynge og sandkasse til børnene.

Bo 600 meter fra stranden og kort vej fra Søndervigs populære ferieby

Med ferieadresse på Hvidbjergvej kommer I til at bo kun 600 meter fra Vesterhavet og den kilometerlange strand, som hele året rundt inviterer til forfriskende spadsereture langs vandet. Også hunden vil elske at få lov til at tumle i sandet eller dyppe poterne i havet.

Søndervigs populære ferieby ligger også kort vej fra sommerhuset og byder også på noget for enhver smag; lige fra shopping og cafébesøg til bowling, sandskulpturer og minigolf. Her er I alle med garanti godt underholdt.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6981

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein ganz tolles Ferienhaus.
Es ist sehr gemùtlich und persònlich eingerichtet. Schòne Terrassen und einen super Wintergarten, der sich schnell erwãrmt- grad in der kãlteren Jahreszeit sehr angenehm. Die Kùche ist mit allem ausgestattet, was benòtigt wird. Die 3 Schlafräume bieten ausreichend Platz und haben gute Betten. Das Bad ist sehr klein, aber sauber und zweckmâssig. Wir waren damit zufrieden. Mit 4 Erwachsenen wãre es uns zu klein. Aber mit 2 Kindern und Hund vòllig o.k. Wir waren zu Zweit+Hund und froh, dass es so hyggelig-und nicht so gross,ùbergestylt und steril war, wie viele andere Hãuser. Wir wùrden es auf jeden Fall wieder buchen und haben es bereits weiterempfohlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr schön alles vorhanden was man braucht
Das Badezimmer war sehr klein hat uns aber nicht gestört
Alles sauber und es hat auch nicht nach Hund gerochen

DE
D.
sagde , Deutschland

Nett, freundlich, Lichtdurchflutet niedrige Energiekosten

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.227
Renoveret / Byggeår:2021 / 1961

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...