5-stjernet sommerhus med sauna og udespa i Søndervig

5
icon
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 127, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6982
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Elsker I Søndervig og leder I efter et luksuriøst og smagfuldt møbleret hus, der ovenikøbet har en sauna, en brændeovn og, som et absolut højdepunkt, en udespa? Så behøver I kke lede videre. Dette feriehus, nybygget i 2020, ligger midt i Søndervig, og har alligevel en god, beskyttet og ugeneret beliggenhed for enden af Hjelmevej. Huset råder over 2 badeværelser og er derfor velegnet til flere personer. Her kan op til 6 personer nyde den friske havluft i moderne og stilfulde omgivelser, med Vesterhavet kun 700 meter fra huset.

Moderne og smagfuld indretning – brændeovn i opholdsrummet

I fredfyldte omgivelse ligger dette fantastiske sommerhus, nybygget i 2020, beliggende på en lille sidegade og alligevel centralt i den populære badeby Søndervig, som er godt besøgt på alle tidspunkter af året. De store vinduer giver et smukt, naturligt lysindfald i sommerhuset, der er bygget med fokus på kvalitet og hygge. Dette i kombination med den smagfulde indretning, danner de perfekte rammer for jeres ferie på den jyske vestkyst.

Det åbne samtalekøkken står i direkte forbindelse til resten af det lyse opholdsrum. Brændeovnen står centralt placeret, så I kan nyde de knitrende flammer efter en oplevelsesrig dag. Fra opholdsrummet har I frit udsyn til den store og delvist overdækkede terrasse. Terrassen vender mod syd og sikrer jer et lækkert spot i solen. Tag sommerkrimien under armen, læg dig godt til rette på en liggestol og mærk roen sænke sig.

Stor terrasse med udendørs spabad og plads til børnene

Udendørsområdet ved et sommerhus er lige så vigtigt som selve huset. Her på Hjelmevej 127 er der ikke sparet på nogen af delene. På den over 1200 kvadratmeter store grund er der god plads til alle i familien.
På terrassen kan I slutte dagen af på bedste sommerhus manér: Tænd op i grillen og nyd de lange, lyse sommeraftener.

Et absolut highlight ved dette 5-stjernede sommerhus er husets egen udespa med plads til 5 personer! Der er intet bedre end at kunne sætte sig ned i det varme vand efter en lang dag med mange skridt på skridttælleren. Det allerbedste ved et udendørs spabad er, at det kan benyttes året rundt. Det er en helt speciel oplevelse at sidde i spaen og kigge op på den mørke stjernehimmel. En rigtig wellness-oplevelse.

Søndervig – populær badeby med gode udflugtsmål

Søndervigs centrum finder I mindre end 2 kilometer fra huset. Det er nemt at nå frem til med både bil, cykel og på gåben. I kan undgå den store og mere trafikerede landevej og blot tage turen gennem sommerhusområdet.
I Søndervig finder I alt, hvad I skal bruge. Både butikker, Bageri, isboder, caféer og restauranter, men også muligheden for at spille bowling, minigolf og køre en tur på segway.
Skulle I alligevel mangle noget, er fiskerbyen Hvide Sande og den gamle købstad Ringkøbing lige i nærheden.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6982

D.
sagde , Danmark

Dejlig nyt hus med alt hvad der skal være.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.205
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...