Hyggeligt sommerhus i Søndervig kun 150 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Hafavej 109, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6989
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette lille sommerhus ligger på en åben naturgrund i Søndervig kun 150 meter fra stranden. Her kan I holde en dejlig ferie ved Vesterhavet og sommerhuset er oplagt til kæresteparret eller den lille familie. Trods de 62m2 rummer feriehuset plads til  4 personer. Hunden er også hjerteligt velkommen!

Energibesparende varmepumpe og flere siddekroge

Med en ferieadresse på Hafavej 109 er der lagt op til en hyggelig ferie tæt ved den jydske Vestkyst. Der er en hjemlig atmosfære i hele sommerhuset, og I vil hurtigt falde til i klassiske sommerhusindretning.

Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, så I let kommer over oprydningen efter dagens middag, og en energibesparende varmepumpe sørger for, at I altid har et behageligt rumklima uden de store omkostninger. Der er en gratis internetforbindelse, danske fjernsynskanaler og 1 tysk kanal.

Der er flere hyggelige siddekroge rundt omkring sommerhuset, hvor I kan sidde og nyde den friske luft og udsigten til Søndervigs flotte klitlandskab. Der er også en praktisk gasgrill ved ferieboligen, så I hurtigt kan tilberede et lækkert måltid på grillen.

Herlig beliggenhed i Søndervig kun 150 meter fra stranden

I får en herlig beliggenhed kun 150 meter fra stranden. På de gode dage kan I fra terrassen høre bølgerne bruse mod stranden. På få minutter kan I komme helt ned til vandkanten og dyppe fødderne – de friske vil sikkert hurtigt skulle ned og tage en dukkert i det kølige Vesterhav. Hunden vil helt sikkert også elske at komme med på en spadseretur langs den kilometerlange sandstrand.

Søndervigs centrum ligger heller ikke langt væk, og der er masser at give sig til i den populære ferieby. Gå på opdagelse blandt de små forretninger og spisesteder, eller tag et spil minigolf eller tennis ved aktivitetscentret Beach Bowl.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6989

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine ausgezeichnete Lage zum Strand und zum Zentrum Sondervig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und gepflegtes Ferienhaus. Die Zimmer sind ausreichend groß, die Ablagemöglichkeiten etwas wenig in den Zimmern. Keine Schränke in den Zimmern. Die Küche ist sehr gut ausgestattet. Das Esszimmer und das Wohnzimmer haben alles, was man braucht. Der "nur" eine deutsche Fernsehsender war etwas lästig, aber so war es halt. Man konnte sich auf der das Haus umgebenen Terrasse bei jeder Wetterlage und jedem Sonnenstand sehr gut aufhalten. Der absolut kurze Weg zum Strand hat ebenfalls begeistert. Das Haus ist das Schlusshaus einer Sackgasse, also auch sehr ruhig, da kein Fahrzeugverkehr oder vorbeilaufende Touristen. Sehr gut! Wir haben uns sehr wohl gefühlt und uns absolut gut erholt.Die Umgebung des Hauses ist sehr schön und ruhig. Der kurze Weg zum Strand ist perfekt. Man kann vom Haus aus auch in die Stadt laufen, kurzer Weg. Mit dem Fahrrad kommt man noch schneller in die Stadt und die Umgebung.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 820
Renoveret / Byggeår:2020 / 1940

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...