Strandnært, indbydende feriehus i Søndervig med sauna og spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 134, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6990

I første klitrække, blot 150 meter fra den hvide sandstrand, ligger dette flotte sommerhus til 6 personer. I vil straks falde til i den indbydende indretning, der blandt andet gemmer på et lækkert wellness-badeværelse med sauna og spabad. Fra terrasserne er der en herlig udsigt til klitlandskabet, og Søndervigs centrum ligger kun 10 minutters gang væk

Charmerende stråtagshus med indbydende indretning og brændeovn

Sommerhuset på Nordsøvej 134 emmer af charme med sit stråtækte tag og sin skønne beliggenhed midt i klitterne. I får en virkelig indbydende indretning med lyse farver og højt til loftet, og de mange vinduer inviterer solens stråler og den vestjyske natur indenfor.

Feriehusets hjerte er det åbne opholdsrum med kombineret stue, køkken og spiseafdeling. Her er der lagt op til masser af feriestunder i godt selskab, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og sørger for feriestemning i topklasse.

To badeværelser, dobbeltbruser og wellness med sauna og spabad

Sommerhuset er indrettet med 2 badeværelser, hvilket er meget praktisk, hvis der bliver fuldt hus. Mens det ene badeværelse er udstyret med dobbeltbruser, gemmer det andet badeværelse på en lille, privat wellness-oase med sauna og spabad.

Her kan I virkelig få mulighed for at koble af og nyde feriefreden – langt væk fra hverdagens ståhej.

Flere terrasser, smuk udsigt og fantastisk beliggenhed i første klitrække

Der er flere terrasser rundt om sommerhuset, så I stort set dagen lang kan følge solens gang. Den ene terrasse er desuden afskærmet, og de er alle forbundet af en flisesti. Fra terrasserne har I en flot udsigt ud over det lyngklædte klitlandskab, og I kan høre havet bruse på den anden side af klittoppen.

I får i det hele taget en fantastisk beliggenhed i første klitrække, kun 150 meter fra stranden. Stien til stranden ligger lige ved siden af sommerhuset, og en smuk spadseretur gennem klitterne bringer jer ned til vandkanten.

Der er også kun 10 minutters gang fra ferieadressen til Søndervigs centrum, der byder på lidt for enhver smag med alt fra tøjbutikker og souvenirshops til restauranter og aktivitetsmuligheder som tennis, minigolf og bowling.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 1.996
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...