Kvalitetshus med lukket terrasse og udespa

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Holdvej 1, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6996
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Et skønt træhus til 8 personer på Holdvej 1. Her er der god plads til familien, som ønsker et dejligt og moderne sommerhus tæt på Søndervig centrum og Vesterhavet. Der er en skøn og lukket 140 m2 terrasse samt en udespa, som er placeret lige ud for husets sauna. Det er tilladt at medbringe hund.

Kvalitetshus tæt på Søndervig og Vesterhavet

Et skønt og flot hus bygget i gode materialer med lyse vægge og lofter og særdeles praktisk og rengøringsvenlige gulve. Der er 3 gode værelser, en hems, og 2 badeværelser med bruseniche. På det ene badeværelse er der en dejlig sauna og en terrassedør, så I har nem adgang til udespaen.

Skøn lukket terrasse til stor glæde for familien med børn og hund

Da feriehuset er både velindrettet og veludstyret, og fordi terrassen er lukket, kan hele familien med både børn og hund slappe rigtigt af. De store volde omkring huset giver privatliv, og ønsker man en travetur til Vesterhavet eller til Søndervig, er der gode stiforhold lige uden for huset.

En hyggelig udespa, som kan benyttes hele året

At sidde i udespaen om aftenen og nyde stjernehimlen er bare skønt. Og selv på en regnvejrsaften er spaen en oplevelse værd. Huset er desuden smagfuldt indrettet og har alle de moderne bekvemmeligheder, man forventer i et nyt hus. Den flotte brændeovn er både dekorativ og kan nydes fra både sofaarrangementet og spiseafdelingen.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6996

D.
sagde , Herning

I god stand, og godt indrettet. Der er alt til køkken brug.
Der er trafik støj, men det betød dog ikke noget for os.

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus, med skøn lukket terrasse. Man kan være ugenert …

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med alt hvad hjertet begærer – super super hus for en familieSoverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.200
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...