Kvalitetshus med lukket terrasse og udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon
Holdvej 1, Søndervig - Søg på husnr. i6996

Et skønt og nybygget træhus fra 2013. Her er der god plads til familien, som ønsker et dejligt og moderne sommerhus tæt på Søndervig centrum og Vesterhavet. Der er en skøn og lukket terrasse samt en udespa, som er placeret lige ud for husets sauna. Det er tilladt at medbringe hund.

Kvalitetshus bygget i 2013 tæt på Søndervig og Vesterhavet

Et skønt og flot hus bygget i gode materialer med lyse vægge og lofter og særdeles praktisk og rengøringsvenlige gulve. Der er 3 gode værelser, en hems, og 2 badeværelser med bruseniche. På det ene badeværelse er der en dejlig sauna og en terrassedør, så I har nem adgang til udespaen.

Skøn lukket terrasse til stor glæde for familien med børn og hund

Da feriehuset er både velindrettet og veludstyret, og fordi terrassen er lukket, kan hele familien med både børn og hund slappe rigtigt af. De store volde omkring huset giver privatliv, og ønsker man en travetur til Vesterhavet eller til Søndervig, er der gode stiforhold lige uden for huset.

En hyggelig udespa, som kan benyttes hele året

At sidde i udespaen om aftenen og nyde stjernehimlen er bare skønt. Og selv på en regnvejrsaften er spaen en oplevelse værd. Huset er desuden smagfuldt indrettet og har alle de moderne bekvemmeligheder, man forventer i et nyt hus. Den flotte brændeovn er både dekorativ og kan nydes fra både sofaarrangementet og spiseafdelingen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.200
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...