Traditionelt sommerhus med brændeovn og udestue

3
icon
icon
icon

Hvidbjergvej 7, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1002
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I den populære ferieby Søndervig finder I på Hvidbjergvej 7 dette lille, traditionelle feriehus kun 1000 meter fra centrum og indkøb. Feriehuset, der i 2021 fik en kærlig renovering, har plads til den lille familie. 

Hyggelig indretning med brændeovn og udestue

Sommerhuset er hyggeligt, meget traditionelt og smagsfuldt indrettet. Træbeklædningen samt møbleringen i feriehuset afspejler typisk dansk sommerhusstil, dog kommer I ikke at undvære de moderne faciliteter som for eksempel opvaskemaskine og vaskemaskine.

I netop et sommerhus som dette må der naturligvis ikke mangle en varmekilde. Når I kommer trætte hjem til feriehuset efter en lang dag i den friske natur, findes der næppe noget skønnere end at kunne tænde op i brændeovnen samtidig med, at I tilbereder noget lækkert mad for derefter at kunne smide benene op.

I den lyse udestue finder I ydermere en lille siddegruppe, hvor I har rig mulighed for at læse en god bog eller spille et spil kort. Find jer ganske enkelt tilrette og nyd udsigten herfra.

Badeværelse med gulvvarme – 1 soverum i tilbygningen

Badeværelset har gulvvarme og er at finde i hovedhuset. Dette betyder også, at I fra morgenen af ikke behøver at få kolde fødder. Derudover finder I også et soverum i tilbygningen, hvor de større børn har mulighed for at hygge sig og have det lidt for sig selv uden forældrene.

Flere terrasser med solvogne og grill – gynge til de mindste

Rundt om det lille feriehus finder I på terrasserne flere siddemuligheder. Uanset om det blæser, eller om solen skinner, så har I rig mulighed for at finde en hyggelig plads, hvor I kan slå jer ned.

Naturligvis kan I takket være grillen endda sidde i det fri og tilberede et lækkert måltid og derefter nyde det ude i den friske luft. Efter maden kan I hygge jer med et lækkert glas vin, imens børnene kan tumle i haven. For de mindste børn er der endda mulighed for enten at lege i sandkassen eller tage en rask gyngetur.

800 meter til stranden og kort vej til indkøb

Sommerhuset på Hvidbjergvej 7 ligger kun få minutters gang fra Søndervigs herlige sandstrand. Med en gåtur igennem området når I inden for kort tid de høje klitter, hvorfra I har en fantastisk udsigt ud over resten af området.

De forskellige indkøbsmuligheder, bageren samt restauranter og cafeer er også inden for kort afstand. Om I vælger at tage bilen, eller om I benytter de mange stisystemer til fods eller på cykel, er helt op til jer. Én ting er sikkert – I kommer med dette feriehus til at bo centralt i forhold til strand, Vesterhavet, indkøbsmuligheder og forskellige udflugtsmål. Besøg for eksempel “Naturkraft”-museet i Ringkøbing, hvor I får et fantastisk indblik i, hvordan tilstandene på Vestkysten forholder sig.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1002

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr liebevoll eingerichtet und es hat an nichts gemangelt. Im Winter ist die Fußbodenheizung sehr angenehm.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist fantastisch! Schön beim Betreten fühlt man sich heimisch und sehr wohl. Die Liebe zum Detail ist in jeder Ecke erkennbar und die Einrichtung warm und liebevoll. Das Haus war tip top sauber, die Räume sind ausreichend groß für 4 Personen. Der Wintergarten ist gemütlich, das Wohnzimmer groß, der Kamin modern, und der Garten gemütlich angelegt. Die Küche ist super ausgestattet, es hat uns an nichts gefehlt. Besonderes Geschirr, tolle Kissen, ach einfach klasse! Es ist für alles gesorgt! Wir hatten eine wunderschöne Zeit in diesem Häuschen. Vielen Dank!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2021 / 1966

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...