Ferielejlighed med sauna og spa – kun 350m fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 159B, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1013
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Denne i 2020 delvist renoverede ferielejlighed ligger midt i Søndervig, så du nemt kan nå alle Søndervigs mange aktiviteter til fods. Søndervig tilbyder fx et bowling- og fitnesscenter, en swimmingpool, gode shoppingmuligheder samt forskellige restauranter og caféer. Lejligheden ligger kun 350 meter fra det brusende Vesterhav og den smukke sandstrand. Op til 6 personer og jeres hund er velkomne her!

Velholdt 2-etagers ferielejlighed med plads til hele familien

I stueetagen finder I entréen, et badeværelse med sauna og spa samt gulvvarme og en vaskemaskine. Hernede ligger der også et soveværelse med en dobbeltseng, spisestuen og stuen, som er i åben forbindelse med køkkenet på stueetagen.

Fra midten af feriehuset har I tilmed adgang til den fine, sydvendte og lukkede terrasse med parasol og 2 liggestole. Den lukkede terrasse er ideel, hvis I har børn eller hund med, og trods den helt centrale placering, midt i Søndervig, kan du stadig sidde helt ugeneret på terrassen.

Brændeovnen giver en behagelig stuetemperatur på køligere aftener. Sæt jer godt til rette og nyd flammerne med en god bog i hånden eller se yndlingsserien sammen. Er I mere konkurrencemindede, er der en PlayStation 3 i ferieboligen. Derudover er der en moderne og energivenlig varmepumpe.

På ferielejlighedens første sal finder I de sidste to soveværelser og endnu et badeværelse. Så skal I ikke tænke på at gå ned ad trappen om natten.

Kun få minutter til Vesterhavet og bageriet i Søndervig

Vesthavet er et hit for hele familien, året rundt. Nyd den fantastiske beliggenhed på Lodbergsvej 159 b og dermed den brede og kilometerlange sandstrand, de kuperede klitter og de brusende bølger i havet. Især på en varm sommerdag er det det eneste rigtige sted at være. Nyd roen og tag en dukkert i bølgerne.

Det lokale bageri kan også nås på en kort morgentur. Her kan I afhente lækkert, friskbagt brød hver morgen. Om aftenen kan I tage en lille tur gennem byen, købe en lækker softice med på vejen og gå tilbage til huset over stranden med solnedgangen i horisonten.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1013

DE
D.
sagde , Deutschland

Einkaufsstraßen nahes Haus, gepflegt und gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt sehr zentral in Sondervig. Der Strand ist gut fußläufig zu erreichen. Im Sommer wird es in der hochsaison etwas laut auf der Terasse durch den Imbiss nebenan und der durchgangs strasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines aber schönes Ferienhaus. Die Zimmeraufteilung ist gut gemacht. Es handelt sich jeweils um Einzelbetten die man bei Bedarf zusammenstellen kann. Schön ist auch das es zwei Badezimmer hat, dann gibt es keinen Stau.
Für 6 Personen geeignet dann aber doch recht eng. 4 Personen sind glaube ich ideal. Etwas hellhörig, aber für einen Urlaub kann man da glaube ich drüber weg sehen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92
Renoveret / Byggeår:2020 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...