Lækkert aktivitetshus i Søndervig med spa, sauna, billard og udespa

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Holdvej 38, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1020
10 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette luksuriøse aktivitetshus i Søndervig byder på alt, hvad feriehjertet begærer. Med plads til 10 personer er feriehuset oplagt til en ferie ud over det sædvanlige med den store familie eller vennerne. Her får I alt lige fra aktivitetsrum og et wellnessbadeværelse med spa og sauna til en stor, lukket terrasse med udendørs spabad. Prikken over i’et er feriehusets beliggenhed – tæt på både stranden og centrum af Søndervig.

Masser af feriehighlights – aktivitetsrum, spa, sauna og udendørs spabad

Det luksuriøse sommerhus på Holdvej 38 rummer masser af fede feriehighlights, og der er sørget for noget til enhver smag. Det store aktivitetsrum med billardbord, bordfodbold, dart og minibar ser til, at de aktive feriegæster altid er godt underholdt, og findes der noget hyggeligere end en billardturnering på en sen aften med kolde drinks og godt selskab?

Trænger I til bare at slappe af og komme ned i gear, er det naturligvis også muligt. Tænd op i spabadet eller saunaen på det ene af feriehusets 2 badeværelser og nyd godt af varmen, eller hop i badetøjet og søg mod terrassen, hvor det store udendørs spabad står klar til at tage sig kærligt af jer med et varmt boblebad i de naturskønne omgivelser.

Stilfuld og velafstemt indretning med plads til 10 personer

Det 5+-stjernede aktivitetshus er opført i 2020, og de lækre omgivelser vil opfylde selv den mest kræsne feriegæsts drømme. Den stilfulde indretning er en velafstemt kombination af moderne interiør, flotte kvalitetsmaterialer og den klassiske sommerhushygge med brændeovnen, som er en evig garanti for hyggelig feriestemning.

De 10 sovepladser fordeler sig på fem gode soveværelser, som er placeret i feriehusets sydlige og nordlige ende sammen med hver sit badeværelse. En energibesparende varmepumpe sørger desuden for, at I altid har et behageligt indeklima.

Stor, lukket terrasse og god beliggenhed i Søndervig tæt på strand og by

Rundt om sommerhuset løber en stor, lukket terrasse, hvor der er masser af plads til at nyde udelivet. Her finder alle 10 feriegæster uden problemer en solrig plet, og hvis I har hundene med på ferie, kan I også roligt lade dem snuse rundt på den lukkede terrasse, mens I lukker øjnene for en stund i liggestolene eller læner jer tilbage i udespaen.

Trænger I til endnu mere afveksling, end aktivitetshuset allerede tilbyder, er der flere udflugtsmål inden for kort afstand af ferieadressen. Den altid skønne strand og det fantastiske Vesterhav ligger kun 400 meter væk, og Søndervigs populære ferieby kan nås på 10 minutters gang.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1020

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr gut nur die Überdachung der Terrasse hat uns gefehlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zum zweiten Mal in dem Haus und es hat uns wieder an nichts gefehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist einfach toll, gern hätten wir es auch für das nächste Jahr gebucht, leider war es schon in den Ferien auch für 2026 schon vergeben.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:180 / 1.200
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (190 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...