Luksuriøst aktivitetshus til 10 personer med udendørs spabad

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Holdvej 42, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1031
10 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

På Holdvej 42 ligger denne luksuriøse perle, som er perfekt til en storslået ferie med familien eller vennerne. Det stilfulde og moderne feriehus byder på noget for enhver smag – både aktivitetsrum, spa, sauna og en fantastisk, stor, lukket terrasse med udendørs spabad. I kommer desuden til at bo i gåafstand til både stranden og Søndervigs populære ferieby.

Stort aktivitetshus med stilfuld indretning – sauna, udendørs spabad og aktivitetsrum

Det flotte aktivitetshus i Søndervig byder med sine hele 180 kvadratmeter på god plads til 10 feriegæster, og her kan I også tage hundene med på ferie. Den stilfulde indretning i flotte kvalitetsmaterialer sætter rammerne for en luksuriøs ferie, hvor intet er overladt til tilfældighederne, og alle interesser er varetaget.

Drømmer I om en ferie med afslapning og selvforkælelse? Det ene af sommerhusets badeværelser er indrettet med spabad og sauna, så I kan tanke nye kræfter i varmen. I kan også vælge at søge mod den lukkede terrasse, hvor et stort, udendørs spabad står klar til at give jer masser af skønne wellness-stunder i det fri.

Er I mere til sjov og spil? Så vil I helt sikkert være godt beskæftigede i feriehusets aktivitetsrum, der er indrettet med billardbord, bordfodbold og dart. Her kan I udfordre hinanden på kryds og tværs, og måske skal feriens ultimative mester kåres i en nervepirrende turnering?

Stor, lukket terrasse og kort vej til både stranden og Søndervigs centrum

En stor, lukket træterrasse løber rundt om feriehuset og giver jer de bedste forudsætninger for at nyde den friske luft. Her finder alle 10 feriegæster nemt en plads i solen, og I kan uden betænkeligheder lade hundene vandre omkring på den lukkede terrasse, mens I tilbereder middagen på grillen eller læner jer tilbage i udespaen.

Med ferieadresse på Holdvej 42 i Søndervig kommer I til at bo kun 500 meter fra stranden og 700 meter fra Søndervigs centrum. Aktivitetshuset er altså et ideelt udgangspunkt for en alsidig ferie, hvor alt befinder sig inden for gåafstand – både flot natur og brede strande, shopping og spisesteder, og diverse aktiviteter såsom bowling, tennis og minigolf.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1031

D.
sagde , Danmark

Dejligt rummeligt hus med alt hvad man skal brug, skønt at der var 2 soveafdelinger. Udenoms arealer manglede at blive gjort færdigt, men er sikker på at det bliver godt. Fin afstand indtil byen og stranden

D.
sagde , Kongens Lyngby

Moderne,god indretning og bare perfekt.

D.
sagde , Danmark

Skønt og dejligt hus – med god plads og masser af aktivitet og luksus.
Placering af huset er ikke i top – en del støjgene fra hovedvejen må påregnes.Nem og hurtig tilgang til det skønne Vesterhav
Ligger ikke ugeneret – tæt på vej og ‘naboer’. Meget åbent

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:180 / 1.700
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...