Moderne feriehus i Søndervig med udendørs spa og 200 m til havet

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 432, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1044
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Denne perle i Søndervig er helt ideelt til jer, der leder efter et moderne og centralt beliggende sommerhus med et luksuriøst præg. Sommerhuset har gennemgået en omfattende renovering i 2021, som har resulteret i et moderne indre og en fantastisk, stor træterrasse med udendørs spa og udendørs bruser. Hele herligheden ligger kun 200 meter fra Vesterhavet!

Renoveret sommerhus til 6 personer med smagfuld, moderne indretning

Sommerhuset på Nordsøvej 432 rummer plads til 6 personer. Så sent som i 2021 har sommerhuset gennemgået en omfattende renovering, og moderne, smagfuldt interiør pryder feriehusets indre.

Med højt til loftet og store vinduer, der giver et kig til Søndervigs klitter, er der skabt en åben atmosfære og en rummelighed, som sikrer, at I med det samme falder til i jeres hjem for ferien.

Stor, alsidig terrasse med udendørs spabad og udendørs bruser

Et af feriehusets højdepunkter er den fantastiske, store træterrasse. Med både en afskærmet og overdækket del kan I nyde den friske havluft hele året rundt, og der er sørget for gode havemøbler og liggestole til jer.

På terrassen får I også mulighed for at nyde en ægte wellnessoplevelse i det lækre udendørs spabad. Efter en tur i spabadet kan I skylle jer under den udendørs bruser.

Fantastisk beliggenhed i gåafstand til stranden og Søndervigs centrum

Her får I ikke kun et skønt sommerhus – I får også en fantastisk beliggenhed! Kun 200 meter væk fra ferieadressen ligger Søndervigs brede sandstrand, som hele året rundt byder på nye, fascinerende oplevelser.

I kommer ligeledes til at bo i den centrale del af Søndervig, kun 900 meter fra centrum af feriebyen. Her finder I både købmand, bageri, diverse forretninger og spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1044

D.
sagde , Danmark

Et rigtigt pænt og hyggeligt sommerhus med perfekt beliggenhed.

D.
sagde , Danmark

Super dejligt hus med god indretning!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.242
Renoveret / Byggeår:2021 / 2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Apple TV, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...