Moderne ferielejlighed i hjertet af Søndervig kun 300 m fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Badevej 19D, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1061
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
175 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vil I gerne bo tæt på alt, når I er på ferie – så tæt på, at I nærmest har det hele lige uden for døren? Så er Badevej 19D helt sikkert en ferieadresse for jer. Den moderne ferielejlighed har plads til 5 gæster og er placeret i hjertet af Søndervig, et stenkast fra købmand og diverse forretninger, og kun 300 meter fra stranden. Hunden er også hjerteligt velkommen her!

Bo midt i Søndervigs populære ferieby – kun et stenkast fra centrum og strand

Drømmer I om en aktiv ferie tæt på byen og stranden, bliver udgangspunktet næppe bedre end dette! Ferielejligheden til 5 personer ligger i hjertet af Søndervigs populære ferieby, som både er hjemsted for et spændende forretningsliv, gode spisesteder, bageri og aktivitetscentret Beach Bowl.

Det brusende Vesterhav ligger kun 300 meter fra ferieboligen, og fra Badevej er der tilmed en direkte strandopgang, hvor både store og små nemt passerer klittoppen. Stranden er altid et besøg værd, ligegyldigt hvornår på året I holder ferie, og hunden vil helt sikkert elske at få lov til at udforske området på en gåtur langs vandet.

Moderne indretning, praktiske faciliteter og god terrasse med gasgrill

Ferielejlighedens 85 kvadratmeter fordeler sig på en entré, 3 soveværelser, et badeværelse og et alrum med både køkken, spiseafdeling og stue. Den moderne og stilfulde indretning tilføjer et luksuriøst touch til ferien.

Der er sørget for gode praktiske faciliteter. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og der er gulvvarme i både alrummet og på badeværelset, som desuden er indrettet med vaskesøjle. En hurtig og stabil internetforbindelse sørger for, at I kan streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

Fra stuen er der udgang til terrassen, der både har en afskærmet og overdækket del. Der er selvfølgelig sørget for havemøbler, liggestole og en praktisk gasgrill, så I kan få det bedste ud af de solrige dage.  

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1061

DK
D.
sagde , Danmark

Lejligheden er virkelig fantastisk hyggelig og godt indrettet. Flotte og funktionelle møbler. Hjemligt interiør uden at det bliver for meget.
Beliggenheden er virkelig god, hvor man har alt, hvad man skal bruge inden for rækkevidde med strand, indkøb, butikker.
Med Café Badevej som nabo, har vi fået vidunderlig kaffe og is på vores ferie. Eneste ulempe er dog at det kan blive dyrt i længden 😉

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern und geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus mit super Ausstattung. Besonderes Highlight sind die extrem komfortablen Terassenmöbel, die einen die Sonne besonders gut genießen lassen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schöne Ferienwohnung in zentraler Lage mit guter Ausstattung. Man hat durch die Nähe zum Café und zur Pizzeria tagsüber natürlich einen kleinen Geräuschpegel, aber es hielt sich alles absolut im Rahmen. Klare Empfehlung!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (107 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...