Strandnært luksushus i Søndervig med sauna og vildmarksbad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 434, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1065
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Denne perle af et feriehus er det perfekte valg til en luksuriøs ferie ved Vesterhavet. Det femstjernede sommerhus til 8 personer emmer af luksus med sin moderne og stilfulde indretning. Til de aktive feriegæster er der bordtennisbord i feriehuset og for at fuldende wellness oplevelsen er der både sauna og vildmarksbad. Prikken over i’et er den skønne beliggenhed kun 350 meter fra stranden i Søndervig.

Femstjernet ferie med 8 personer og hund – bordtennis, varmepumpe og brændeovn

Velkommen på Nordsøvej 434 – en ferieadresse med stort set alt, hvad feriehjertet begærer. Det femstjernede sommerhus er opført i 2020 og byder på plads til 8 personer og 1 hund. Over alt hersker en moderne og stilfuld indretning, der sætter rammerne for den luksuriøse ferie, og selv den mest kræsne feriegæst vil føle sig hjemme her.

Her er alle aldre og interesser varetaget. Mens uderummet i den grad inviterer til afslapning og wellness-stunder, omfatter den indvendige indretning blandt andet et aktivitetsrum med bordtennisbord, hvor de aktive feriegæster kan samles til en spændende turnering i bedste rundt-om-bordet-stil. Sommerhuset har desuden et dejligt vildmarksbad, hvor I kan sidde og slappe af og nyde stjernehimlen. 

Der er sørget for alle praktiske nødvendigheder i form af opvaskemaskine i køkkenet, entré med vaskemaskine og tørretumbler og ikke mindst en energibesparende varmepumpe. Brændeovnen i alrummet tilfører en ekstra portion klassisk feriestemning med sine knitrende, varme flammer.

Skønne, læfyldte terrasser inklusiv udebruser og indgang til sauna

På de solrige dage kan I rykke ud på en af feriehusets skønne terrasser. Den delvise afskærmning og overdækning gør, at I til hver en tid kan finde et læfyldt spot i solen – eller skyggen. Eftersom der er terrasse på begge sider af sommerhuset, kan I følge solens bevægelse dagen lang og slutte af med en dejlig feriemiddag tilberedt på gasgrillen.

Herlig beliggenhed i Søndervig – fem minutters gang fra stranden og tæt på byen

Som prikken over i’et på den fantastiske ferieoplevelse har sommerhuset en herlig beliggenhed. I kommer til at bo på Nordsøvej 434, midt i det vestjyske klitlandskab, kun 350 meter fra stranden.

Det brusende Vesterhav er altid et besøg værd, og i de varme sommermåneder kan I passende tage en forfriskende dukkert i de blå bølger efterfulgt af en tur i feriehusets sauna. Fødderne kan hurtigt skylles rene for sand under udebruseren på terrassen.

På trods af at I bor midt i naturen, er der ikke langt til bylivet. Søndervigs centrum ligger cirka 1,4 kilometer væk, og en rask gå- eller cykeltur bringer jer hurtigt ind til indkøb, bageri, diverse forretninger og spisesteder. Her har I alt inden for kort rækkevidde.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1065

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus mit allem,was man für einen Urlaub braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist ideal für 2 Familien, da der Schnitt es ermöglicht sich auch mal aus dem Weg zu gehen. Uns hat es an nichts gefehlt. Der Eigentümer hat an jedes Detail gedacht. Gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super Haus und auch die Lage, man fühlt sich im Urlaub gleich angekommen. Gerne wieder

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 1.217
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (34 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, Bordtennis, Trægulv med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Apple TV, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...