Hyggeligt sommerhus i Søndervig med brændeovn og udestue

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 2, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1070
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus få minutters kørsel fra Søndervig er ideelt til den lille familie eller kæresteparret, der gerne vil holde ferie på vestkysten. Sommerhuset rummer plads til 4 personer, og I vil hurtigt falde til i den lyse og venlige indretning. I er også meget velkommen til at tage jeres hund med, så i kan holde ferie sammen, hele familien. Der er skruet helt op for feriehyggen med brændeovn og udestue, og i den indhegnede have er der god plads til leg.

Lyst og venligt feriehus med brændeovn, varmepumpe og udestue

Med ferieadresse på Hjelmevej 2 i Søndervig får I et charmerende sommerhus til ferien. Ferieboligen er blevet renoveret i 2019, og I vil blive mødt af lyse og venlige omgivelser, hvor hyggen bestemt er i fokus.

Feriehusets hjerte er det åbne alrum, der uden tvivl kommer til at danne ramme om en masse mindeværdige feriestunder. Mens de store vinduesfronter giver jer et dejligt lysindfald og inviterer den vestjyske natur indenfor, sørger brændeovnens knitrende ild for både varme og idyllisk feriestemning.

Sommerhusets entré udgør på samme tid en fin udestue, som giver jer mulighed for at nyde omgivelserne hele året rundt. En energivenlig varmepumpe sikrer, at I altid har et behageligt rumklima, og med alle hverdagens hjælpere på plads samt en hurtig og stabil internetforbindelse kommer I ikke til at mangle noget på jeres ferie.

Ugeneret terrasse, grill og indhegnet have med plads til leg

På østsiden af sommerhuset finder I en lille ugeneret terrasse, hvor I kan sætte jer med en god bog og lidt koldt at drikke og suge solens stråler til jer. Om aftenen kan I tænde op i den praktiske grill og tilberede en lækker middag i den lune aftensol.

Mens I holder øje med bøfferne på grillen, kan børnene lege i den hyggelige have. På græsplænen er der masser af plads til sjov og boldspil, og hele haven er desuden indhegnet.

Få minutters kørsel til Søndervigs centrum og Vesterhavet

Beliggenheden på Hjelmevej 2 er samtidig et godt udgangspunkt for udflugter. I har Søndervigs centrum få minutters kørsel fra sommerhuset, og her finder I alt fra dagligvarer og diverse butikker til en direkte strandopgang. På aktivitetscentret Beach Bowl finder I også flere former for underholdning – både legeland til børnene, bowling, minigolf og tennis.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1070

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus für 4 Personen. Lage ist direkt hinter einem Wall an der Straße. Uns hat das zu der Weihnachtszeit nicht gestört. Was nicht so schön war, war der Backofen und der Geschirrspüler. Dies war ein Gerät. Also nur ein halber Backofen. Wäre schön, wenn das in der Beschreibung des Hauses erwähnt würde.

DE
D.
sagde , Deutschland

Typisch dänisches Haus, für 4 Personen geräumig mit großem Garten. Gut geeignet für Familien. Einiges Manko: hinter einem Zaun und Wall aus Sand liegt neben dem Garten direkt eine große Straße.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.139
Renoveret / Byggeår:2019 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...