Hyggeligt sommerhus i Søndervig med sauna og egen shelterplads

3
icon
icon
icon

Nordsøvej 265, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1082
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Søndervigs flotte klitlandskab, omtrent 10 minutters gang fra Vesterhavet, ligger dette fine sommerhus med plads til 6 personer. Her kan du holde en skøn ferie med dine nærmeste langt væk fra hverdagens stress og jag – i et hyggeligt sommerhus, der lægger op til masser af afslapning foran brændeovnen og i feriehusets sauna. Som en ekstra bonus får I også jeres helt egen shelterplads på naturgrunden.

Sommerhus til 6 personer med hyggelig indretning, brændeovn og sauna

Velkommen på Nordsøvej 265 – en ferieadresse, der lægger op til masser af afslapning og kvalitetstid med dine nærmeste, alt sammen i naturskønne omgivelser. Med sine 6 sovepladser fordelt på 3 soveværelser er sommerhuset oplagt til en ferie med familien. Indretningen emmer af hygge med lyse farver, behagelige møbler og naturmaterialer, der straks leder tankerne hen på den klassiske sommerhusferie.

Sommerhusets hjerte er opholdsrummet, der forener køkken, spiseafdeling og stue i ét fællesrum. Loftet er åbent til kip, og store vinduer sørger for, at I både har et dejligt lysindfald og en god udsigt til det omkringliggende klitlandskab. Brændeovnen, som er placeret centralt i rummet, spreder ekstra god feriestemning på de kølige dage – og skal der skrues endnu mere op for velværen, kan I tænde op i sommerhusets sauna.

Læfyldt terrasse, egen shelterplads og god beliggenhed i Søndervig

En åben fliseterrasse løber hele vejen rundt om feriehuset, så I altid kan finde en solrig plet. Det kuperede klitlandskab skærmer terrassen af og sørger for både læ og privatliv, når I soler jer i liggestolene eller er samlet rundt om havebordet til en grillmiddag i den lune aftensol. Er I tilhængere af friluftslivet, er her også mulighed for at overnatte udenfor, eftersom der er en shelterplads på grunden – dét er alligevel ret unikt!

Der er mange grunde til, at beliggenheden på Nordsøvej 265 er rigtig god. Ud over de naturskønne og ugenerede omgivelser kommer I til at bo tæt på både hav og by. Den fantastiske sandstrand ligger cirka 10 minutters gang væk, mens Søndervigs centrum kan nås på et kvarter. Her får I med andre ord alt, hvad sommerhusferien har brug for, inden for kort rækkevidde.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1082

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat alles was man braucht

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes großes Haus ( wir sind zu Zweit). Sieht auch von außen sehr anspechend aus. Man fühlt sich durch den Bewuchs für sich. Sehr schöner großer Kamin!! Sehr viel Besteck, Teller und Gläser.Auch das Kochgeschirr ist ausreichend vorhanden. Das Schlafzimmer ist nicht so klein. Also….alles prima!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, großes und gemütliches Ferienhaus. Wir kommen gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.411
Renoveret / Byggeår:2010 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, klinker Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...